PR CUAET
-
Дякую, Хочеться вірити в найкраще, але і роздивлятися і варінт якщо все не підтягнеться. Якщо не підтягається інформація то те глухий кут ? тому що «добитися від тцк» звучить саме так 😅
-
PNP AOS NON-EE 2 inland + 1 outland AR - 24 Dec 2023 AOR- 20 Mar 2024 BIO - MAR 27 MP – APR 15 ADR 1 – APR 17 - pay RPRF ADR 2 – SEPT 5 - Military Service (main applicant + dependent), Personal History gap (dependent), Employment Verification letter (main applicant). ADR 3 – OCT 2 (dependent employment records) FD – OCT 16 RFV (information letter) – OCT 16 PAL - OCT 17 P1 - OCT 18 (Montreal) PVO - Winnipeg SVO - Sydney
-
Поділіться інформацією, хто скільки чекав наступного кроку, після того, як загрузив документи на федеральному етапі?
-
Или ждать запрос на шаг 2
-
Это значит, сразу загружать и фото и адрес?
-
Скажите пожалуйста, если я получила письмо, что я должна ответить на письмо о своём местонахождении , росте, когда заехал в Канаду и т д, но дальше ещё есть такая информация
-
Добрий день! Чи може хтось порадити стосовно такої ситуації: я та мій чоловік подали сумісну аплікацію на подовження ворк перміту 28 березня 2024 року. 15 жовтня отримали відповідь, чоловіку прийшов апрув, мені прийшов Refusal letter з наступною аргументацією нижче на фото. На даний момент я у відпустці в Італіі з 11 по 19 жовтня, маю валідний ворк перміт до жовтня 2025 року, весь час з моменту приїзду проживаємо в Канаді, обидва працюємо. @OstapBosak Підкажіть будь-ласка, чи можна щось зробити в даній ситуації щоб IRCC змінило це рішення? Бо причина відмови дуже незрозуміла😢 Дуже дякую заздалегідь!
-
Good to know, Дякую велике за ваші відповіді 🙂
-
Дуже дякую.
-
Так. Хай подає мама