PR CUAET
-
Я розумію, але в переліку необхідних документів не вистачає пункту з ІД дитини. А загалом ваш перелік ідеальний. Але якщо людина приїде робити паспорт без ІД, а він був вказаний при видачі минулого паспорта, то їй відмовлять. А прописка береться у будь кого з батьків (книжки чи додатку) 100%
-
-
Крім переляканої пані, цій дамі вже кілька тижнів тому дав відповідь еміграційний консультант: t.me/prcuaet/1783/303558 Тож, все в її руках
-
Так - як domestic.
-
Система не совершенная, согласен, особенно 8 баллов за родственников, но всеже можно в село переехать и доучиться получив докторскую. Вот и баллы будут. Забыл за франсе там всего то на 4 сдать и ещё три балла. К счастью я английский с первого раза сдал на максимум
-
На нашого малого сина /йому зараз 6,5 років/, отримали паспорт десь за 100 днів, з дня подачі. Але, не один місяць перед тим, загубили, в намаганні зловити слот - записатись в електронну чергу.
-
Добрий день! Може в когось було схоже. Подалися на фед.етап коли дитині було 17р, і наразі вже виповнилось 18р. Прийшли дозапити на відправку документів щодо неї. Всі дозапити зрозумілі, окрім Proof of travel history. Не дуже розумію, цю форму треба заповнювати від імені дитини, чи від імені головного апліканта - мами? Від імені головного апліканта на всю сім'ю при подачі на ПР заповнили всі поїздки. Тому не зовсім зрозуміло, що робити? Дублювати інфо від імені мами? Чи заповнювати нову форму від імені дитини?
-
Перша фраза - «спробувати звісно можна» 😐😐😐 Те, що я і планую. Що не так?
-
Тепер зрозуміла. В них і мене діти до 14 років. Поки що за ІД картку голова не болить
-
Не бачу сенсу продовжувати дискусію. Ваше "хочу" переважає логіку. Щиро Вам бажаю щоб ні Ви ні Ваш основний аплікант не мали після цього жодних негативний наслідків. Нехай щастить.
-
Земляки, прошу, підкажіть будь ласка: За процедурою /коли новий паспорт у дитини/, треба спочатку подаватись на Візітор Рекорд, а все після його отримання на вклейку візи в паспорт?
-
Рурал +5 балов в копилку. Это серьезный шаг переехать, найти работу, жилье, джоб оффер получить в старой компании с оборот 1 млн и желанием дать декларацию и постоянно исправлять ковер леттер, с достаточным количеством сотрудников из которых ты имеешь право идти на номинацию. А потом: «концепция поменялась»
-
Сегодня пришло письмо ,что моя биометрия засчитана,и final decision: сегодняшняя дата.Через сколько обычно приходит ответ после этого.Спасибо!