PR CUAET
-
Рурал +5 балов в копилку. Это серьезный шаг переехать, найти работу, жилье, джоб оффер получить в старой компании с оборот 1 млн и желанием дать декларацию и постоянно исправлять ковер леттер, с достаточным количеством сотрудников из которых ты имеешь право идти на номинацию. А потом: «концепция поменялась»
-
Сегодня пришло письмо ,что моя биометрия засчитана,и final decision: сегодняшняя дата.Через сколько обычно приходит ответ после этого.Спасибо!
-
Які неправдиві дані я надам?
-
Спасибо !
-
Пара дней
-
Навіть Остап не написав нічого про негативні наслідки, а ви все продовжуєте залякувати. Щасти і вам.
-
-
Я повторю я не відговорювая вас. Просто факти засабмітити аплікацвю не маючи родича з пр - це обиан ірсс. І в loe ви підтверджуєте факт обману поюснючи що ви вимушені були обманути бо програма закриється і тоді у вас не буде змоги нічого зробити. От і вся правда. А далі на розсуд офіцера
-
Non eligible - повернули заявку. Все. Не страшно, ще раз повторюю. Немає поводу виганяти нас з Канади, забирати документи, відправляти жити в Україну або заборонити далі подаватися по інших програмах.
-
Для цього є LOE