PR CUAET
-
@OstapBosak можна якось запити це все? 100500 на одну й ту тему. Виглядає наче просто бажають поговорити
-
Блін Прописані правила, люди додумують своє🤣
-
Ну так по логіці тоді ви не підходите під програму Бо подаватися можна тільки коли є родич з піар , а не родич який от майже з піар
-
Так, для гуманітарної програми скоріш більше підходить. В цій програмі є одна єдина умова мати родича ПР або громадянина. Все. І ви під неї не підходити на цей момент.
-
Не по суті. Обману немає ніякого.
-
Просто ви хотіли почути інше Люди кажуть по суті
-
Наші люди 👌
-
Але ж може прокатить😁
-
Так
-
Так Я не офіцер Я вмію читати англійською Де написано що це програма для тих хто вже має родича з пр А не для тих хто в кого є родич який скоро отримає піар😊
-
Я правильно розумiю, що на цьому тижнi опрацювали лише 6 сiчня?
-
Ну між нами в чаті так. Але ж ірсс цілком офіційно заявляє you can't apply if you are not elgible
-
Саме тому пишуться листи-пояснення. Ви також не офіцер ірсс, щоб ставити висновки ☺️
-
Ну наврядчи ircc так думає. Чи ви думаєте правила вони пишуть від фонаря😁 і десь там написано , що можна подаватися на програму не відповідаючи критеріям цієї програми , бо може прокатити
-
Так
-
Право податись кожна людина має завжди.
-
Ви зачепили дуже гарячу тему. Багато хто хотів би прийняти участь у програмі не маючи родича з пр, але з умовою майбутнього отримання пр. От тільки відповіль і ви і чат отримаєтечерез 18 місяців
-
Так само як і права подаватися теж ніякого бо єдина умова не співпадає з реальністю
-
Будуть, скоріш за все, окремі вибірки для WP CUAET. Щось по принципу що робила манітоба. В них не йде зріз тільки по найвищих балах, а за певними категоріями і балами.
-
Ні, тому він і сказав що сумнівна ідея.
12 Jan 2024, 17:45
293141/430520
less than a minute ago