PR CUAET
-
Я читала про цю ситуацію ще місяць тому коли писали
-
Якщо б Ви прочитали діалог до цього, то все б зрозуміли.
-
Та звичайно що коли відповідь перша обʼєктивна не влаштувала
-
Є рік+ досвіду в Канаді і 12+ років загалом, 21232 - Software developers and programmers, планую сдавати celpip найближчим часом але є велика вірогідність що отримаю середній нижче 7CLB, чи є якась надія/можливість отримати номінацію чи пересдавати єдиний варіант?
-
Ага ну може там десь є пункт що все-таки можна 🤣
-
Интересно, он продолжает?он просто скрыл от меня страницу,
-
Вітаю, хотіла би уточнити інформацію про оплату по програмі UFRP. Якщо мама в Канаді, а тато в Україні, як краще оплачувати за двох повну суму чи можна спочатку за двох processing fee чи тільки за маму, так як вона в Канаді? Дякую
-
Чому дослівний переклад при вивченні мов не завжди працює? 🤔 Різна структура речень 🧩 Інша логіка мислення 🧠 Використання сталих виразів (ідіом, фразових дієслів тощо) 🗣 Саме для цього ми створили спеціальний список англійських слів із різними значеннями! Переходь за посиланням: www.instagram.com/p/DAor6nWt_cj/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA== і зберігай, щоб не загубити! 📚 Хочеш вивчати англійську? 🌟 У нас триває набір на заняття в міні-групах! Запишись зараз, поки є відкриті місця! 🚀 Напиши мені в Telegram для консультації та запису на пробний урок: t.me/Sasha_Languages 🍁 Не втрать свій шанс покращити англійську разом з нами! 😊 #англійська
-
Дякую
-
Спасибі!
-
7 січня сьогодні було
-
Але чогось наші люди думають, що вони особливі
-
Я этого вообще не понимаю.. Хочешь помогать. Помогай бесплатно или вообще тогда не помогай .
-
А чого ще тоді інформація фіксується на момент подання Наприклад, вік. Якщо подали в 21 рік (коли дитина), а розглядати почали в 23, то все одно дадуть Бо треба все з першого разу подавати так як потребує того програма
-
Вітання,Яке число січня отримує АОR?дякую
-
Та звичайно Бо тисячи людей сподівалися подати рідню, і не встигають. Звичайно, що це проблема , але заздалегідь подавати заявку коли ти не підходиш під правила… ну таке щось
-
Це не паралелі а просто нагадування що іноді відмовляють ті ж сами офіцери користуючись політикою misrepresentation.
-
Наразі у нас ситуація коли по іншим програмам не можна а по нашій можно. Я розумію це так бо вона реально лояльна. Тим не менше це не ж не офіційно вони пишуть що відправляйте нам що завгодно а пр ми вам усе одно оформим.
-
Какие параллели с кейсом сегодняшнего обсуждения? Ничего общего.
-
А ви що , з ними підторговуєте?
12 Jan 2024, 17:45
about a minute ago