PR CUAET
-
Підкажіть чи дають якісь банки мортгейдж до отримання статусу перманент резіденс?
-
Если не получится то можно рассмотреть вариант беженства или trp.
-
Так
-
Сьогодні оновився статус після кореспондент леттер, надали ворк перміт до кінця дії паспорту (+2.5 роки), хоча я додавала скрини з Дії з новим паспортом який щойно виготовлений. Питання чи є сенс ще раз подаватися до 31 березня на новий паспорт?
-
Дякую)
-
Треба ще звернутися щоб офіцерів дали побільше
-
Конгрес українців вже звернувся про продовження програми. Наразі вони над цім розмірковують. І вже дуже скоро ми почуєм від них інформацію
-
Что если бы он был консультантом, он брал бы 5000$, я спросила , в курсе ли он , что он действует незаконно, он такой, не знав , дякую
-
Welcome
-
Я мала пропозицію від Scotia, бо там рахунок. Але оформила через Тараса та Тетяну в BMO
-
Та отож Нічого не зробиш Тільки чекати
-
Це таке питання риторичне)) Бо до тепер ніхто не звертався, надавали AOR день в день хоч через 9 місяців. А тепер дозвертались, що і цього не маємо. Ніхто в очі не відмовить, але розглядати можуть іще повільніше. Як і з CUAET було. Звертайся, не звертайся. Коли розгянуть, тоді й розглянуть. -
-
Дякую за відповідь. Звернуся.
-
Ахах, бесплатно, я вчера ему написала , спросила или является ли он лицензированный консультант, на что парень записал голосовое
-
Здається це заклик до петиції чи колективного листа. Це ж заборонено правилами чату. Чи то правила не однакові для всіх?
-
звичайно, але якщо ще 20 тисяч спробує от так податися, з думкою що прокатить, то ті люди, які підходять під програму будуть чекати ще в 5 разів довше, поки офіцери будуть відсіювати заявки, які взагалі не мали права подаватися 😊
-
Привіт всім Підкажіть хто знає ,з такою подряпиною пропустять на іспит з водіння?
-
Зверніться до брокера, або запитайте в вашому банку. Я знаю про Scotia та CIBC.
-
Які саме, напишіть будь ласка. Хочу звернутись.
-
Тут не потрібно нічого нікому доказувати. Людина не вашими грошима чи ПР ризикує. Вона почула і думку більшості, і меншості, і відкинула варіанти, які були ну зовсім неприйнятні, завдяки дискусії. А далі вже яке рішення прийме - то її справа.
12 Jan 2024, 17:45
293216/403754
2 minutes ago