PR CUAET
-
Дізнаємось дуже скоро. В чаті я думаю новина у той же день зявиться.
-
Таке буває. Можуть прийняти як є. Можуть запросити ще раз здати біометрію. Моя мама здавала два рази (на WP та на PR). Першого разу була якась молода дівчина. Вона дуже довго намагалась зняти відбитки. Завжди щось було не так. Але, IRCC прийняли ті відбитки. Другого разу була професійна працівниця. Вона зняла відбитки за дві-три хвилини. Ніяких проблем не було. IRCC також усе прийняли.
-
В 5406 обязательно
-
Його не має у чаті. Відкрийте закріплені повідомлення. Там є інстаграм Юліанни. Підписуйтесь і у вас буде багато додаткової інформації
-
Користувач Inna [349723962] попереджений (3 з 3) • Дія: Вимкнути звук 🔇 • До: 02/11/2024 00:29
-
/warn@prcuaet_bot
-
www.instagram.com/agendatranslations?igsh=ZmI4YjJ1NHZ4Ynd5
-
Подскажите пожалуйста нужно ли в каких то формах (кроме 0191) указывать канадского родственника с которым идет воссоединение? везде написано указать всех кроме канадского гражданина. Но канадский гражданин наш сын и в формах есть раздел о детях.
-
Дякую!)
-
Подяка Вам за корисну інформацію!
-
chat.whatsapp.com/EWW5C1yJLtYDW1RYJrEnwf Это майская,
-
Документи були перекладені швидко та професійно, з точним дотриманням усіх термінів і нюансів. Особливо вразило уважне ставлення до деталей і грамотне оформлення тексту. Рекомендую💪🏻💪🏻💪🏻
-
Щось знайшли?
-
Образа учасників групи недопустима. В нас у всіх одна ціль- бути успішними в Канаді. Давайте допоможемо один одному
-
Благодарю!
-
5562 заполняется только на претендующих на пиар 18+
-
Якщо робити документ з Дії і там пише на обліку, то це теж підходить для подачі. Навіть якщо дані не оновлювати. В консульстві їм все рівно оновлена адреса чи ні. Головне, щоб QR код був
-
Тогда в форме 5562 в разделе детей его путешествия не указываю и могу написать Not Applicable?
-
Все в белом…
-
Канадский нотариус встретилась с нами в zoom, отец детей показал ей свой паспорт, сказал, что согласен.вот жду от нее ссылку, чтоб мы вдвоем подписали и она заверит. Все легко
12 Jan 2024, 17:45
293290/472645
4 minutes ago