PR CUAET
-
Канадский нотариус встретилась с нами в zoom, отец детей показал ей свой паспорт, сказал, что согласен.вот жду от нее ссылку, чтоб мы вдвоем подписали и она заверит. Все легко
-
всі вже давно сфотографувались, але чомусь не хочуть поділитись інформацією ((
-
Привіт всім, будь ласка, підкажіть у кого була схожа ситуація чи може знаєте що робити. Я заповнювала аплікацію на продовження візи та візітор рекордсу, у окремому вікні оплатила послуги, хотіла прикріпити до аплікації, але вона перестала бути клікабельною та я на можу іі редагувати не знаю, що робити
-
Будь ласка, підскажіть хтось хто робив фотографії, чи може така фотографія пройшла в когось, мені таке в шопері зробили, але почув інформацію що має бути видрокувана на зворотній стороні фоторафії печатка імя дата народження того кого сфотографували
-
Звертайтесь як маєте питання на рахунок mortgage ( іпотеки)
-
мені ніякого другого докуне дали
-
Так, якщо маєте питання передзвоніть. Працюємо у банку ВМО спеціалісти по іпотеці Тарас 780-995-3426 Тетяна 780-233-5834
-
Дякую за відповідь🌺 вже хоч знаю як діяти)
-
Якась дивна схема, вам не здається? Таким чином можна вказувати і знання Англійської наперед більші ви ж її вдосконалите з часом? Думаю такі махінації понесуть за собою тяжкі наслідки, тому що ви повинні вказувати те що у вас дійсно є на даний момент і ви за це отримуєте конкретні бали