PR CUAET
-
Был пост за 7 января
-
Ні. Тільки при наявності нового. Або якщо новий паспорт виготовлений і не доставлений і вам вдалося дістати його скан і прикріпити в аплікацію.
-
Свідоцтва про народження додали?
-
Привіт всім. Раніше зустрічала посилання за яким можна було податися на повторну візу в США для українців які першу візу відкривали в посольстві Америки в Україні. Якщо хтось зберіг це посилання поділіться , будь ласка. Дякую
-
Так Згадала Що там тільки імʼя має бути
-
І тцк поставить на облік і можна буде кюар код згенерувати?
-
а разве нужно подавать Proof of relationship? я не вижу в требованиях
-
Правила на сайті є. Чому так важко почитати. Діджитал фото достатньо з чеком.
-
Народ , подскажите , кому-то продлили вп при условии если паспорт заканчивается а нового ещё нет , допустим, он в процессе изготовления
-
Буває що хтось подається в декілька університетів чи коледжів і проходить в декількох, а вибирає один, і його місце звільняється.... Тоді є шанс у того хто в листі очікування.
-
А это идея , спасибо
-
Спочатку податись на новий wp, а потім продовжувати візу, я правильно зрозумів?
-
Я додала свідоцтва про народження І свідоцтва про шлюб бо були зміни прізвища в мене і в мами І додала лое, все пояснила бо там можна мозок зламати шоб розібратися
-
Поняла Я вже і не памʼятаю що додавала(
-
Primary visa office Second visa office
-
Перше wp Подаватися на новий
-
Саме в additional documents - ні Бо воно наче є в requires documents
-
кто наверняка знает, подскажите пожалуйста нужно ли подавать документ подтверждающий родство с канадским гражданином? я правда не видела это требование и не делала перевод
-
Доброго вечора Підкажіть будь ласка Паспорт , віза та ворк перміт закінчуються у січні 2026 року Новий паспорт в мене вже є на руках Щоб продовжити ворк перміт мені потрібно продовжити спочатку візу, а потім ворк перміт ? Хочу дізнатись який алгоритм дій. Буду дуже вдячний за відповідь
-
В групі був досвід у людини .... Скинула скрін закордонного паспорта з Дії ,все описала офіцеру в додала до скріну ) Сказала отримає на руки зробить новий скрін ... Але отримала дозвіл навіть не відсилаючи нових фото.
12 Jan 2024, 17:45
293360/451397
4 minutes ago