PR CUAET
-
Перепрошую, діджетел фото без всякої інформації. Просто по нормах має бути скан фотографії і дата народження кого фотографували, прізвище імя
-
Добрий вечір. Склалась наступна ситуація: у дитини було 2 паспорти, один протермінований давно ( але його фактично нема, десь загубився), другий дійсний з канадською візою. Подали документи на новий. Документи прийняли, але сказали, що видадуть новий, тільки якщо здамо старий. Протермінований знайти не можемо, а паспорт з дійсною візою здавати не хочемо. Що робити? Можливо, в когось була подібна ситуація
-
Схоже таки доведеться віддавати той що з візою.
-
В правилах є пункт, що фото може бути діджитал. І в такому разі треба докласти квитанцію, яка містить інформацію, що має бути на звороті друкованого фото. Єдина проблема, яку я бачу з вашою квитанцією, це те, що там не вказано ім'я і дата народження. Не знаю, чи це суттєва проблема, бо ім'я людини на фото ви все одно будете вказувати у назві файлу.
-
Тобто вони в тому файлі що скановано мені дописують ім'я, дату народження, ще раз друкують, я сканую, і мало б піти. Правильно? Тільки чому вони зразу нормально не роблять як усі решта
-
У нас є гілка- Фото. Вимоги для всіх програм однакові. Там є вся необхідна інформація для вас
-
Вибачте якщо дивне питання, просто щось сама себе тут заплутала