PR CUAET
-
ну згідно з їх же умовами мають=) але там як вийде
-
А на сайті з ноками шукали підходяще по назві чи переліку обовʼязків?
-
Якщо великий термін до закінчення візи - не продовжують. Треба чекати, поки не буде кілька місяців до кінця
-
У нас посада написана, а номера по НОК немає. Пробували витрясти інформацію з директорів - розводять руками...
-
Добрий вечір! Намагаюсь завантажити інформацію про 2 дипломи (бакалавра і магістра ) на сайт апостиля, але там одна лише форма. Підкажіть, будь ласка, хто вже це робив, як додати 2-й диплом до заявки? Дякую!
-
Так виглядає, що звичайний не можна, аффідавіт треба нотаріально посвідчити
-
Роз'яснити, будь ласка, по перекладах
-
Люди,напишіть хтось в приват,як отримували довідку про несудимість з РФ? Дякую
-
Перекладеш на французьку і відправиш листом до Лего (Трюдо в копії)😉
-
так я ходжу=) раз на тиждень але всеж ще на роботі шефа француза довбаю питаннями
-
Ну, вище написане не значить забити і вчити французьку в метро по оголошення станцій
-
я буду намагатись пролонгувати раніше
-
Насправді, думаю в кінці березня скажуть що хто працював - молодці, продовжимо ще перміти, хто не працював, ну…ви тут, тому також, а за 5-6 років не отримати щось то вже пічаль. Бо Квебек по швидкості такий Квебек)
-
упс - підловив туше
-
Сподіваюсь що «гум» то не гума 😂🫣
-
хіба що в папікі і по гум программі😂
-
Тобі для пр явно треба депутата😂
-
Ну з моїм деревообробним тут питання. Те що зара називається запорізькою політехнікою колись реально було деревообробним училищем😂
-
Диплом об образовании не нужен?
-
У нас в університеті жартували так: в армію) Але думаю бакалавра і дадуть. Може вони на вузи дивляться, хто зна. Але мастер секондер ніколи не зізнається)
12 Jan 2024, 17:45
29345/466886
2 minutes ago