PR CUAET
-
Скаргу надіслано
-
/report@prcuaetua
-
В Україні це робиться за один день в будь якому місті не залежно від прописки. 1. В поліції написати заяву про втрату і взяти довідку. 2. Особисто піти на прийом в міграційну службу і написати там заяву на видалення паспорта з системи, приклавши довідку з поліції. Раніше був незначний штраф. Зараз не знаю. Це все. При вас паспорт видаляють з системи.
-
Добрий вечір. Подала на продовження візітор рекорд дочці ще в березні, сьогодні прийшов лист щоб прислати підтвердження оплати 85 дол за біометрію. Підскажіть будь ласка це і є запит на біометрію?( Доньці 14 років і вона вже повинна здавати) Просто не можу зрозуміти чи є це той лист на біометрію, бо спілкувалась з тими хто подавав на дітей то було вказано посилання з переліком пунктів для здачі біометрії і до речі за біометрію не оплачували хоча подавались так само до 31 березня цього року. Які мої подальші дії ,скажіть будь ласка. Шукати самій ці центри і робити апойтмент і заплатити можна буде там де здається біометрія? Дякую
-
what does it matter ?
-
Напишіть і мені щодо курсів бухгалтерів. Дякую
-
Хрюкнув з "15-30%" на рік. "Маловолотільний фонд"
-
Можна звичайно! Аналізи крові можна здати зранку. В сам фізичний огляд не потребує бути натщесерце.
-
Ну мы же сейчас об украинцах больше говорим, как нам повысить баллы и шансы. И у большинства из cuaet просто нет ресурсов (времени, финансов, уровня языка) на такие способы улучшения своего рейтинга, как получение местного образования или переезд в маленький город со всевозможными рисками. Ведь они сюда не ехали по студенческим визам с целью учебы, как это делали индийцы или филиппинцы, например. Грубо говоря, беженцы( хотя официально не являемся ими) соревнуются со студентами и иностранными работниками, которые к эмиграции годами готовились ещё у себя на родине. Условия не совсем равны.
-
але вони можуть і регулярно надають
-
Так, процедура особлива тим, що можна повторно отримати візу в USA без співбесіди в посольстві . При умові, якщо на першу візу співбесіда була в Україні, і якщо віза не була анульована .
-
Вітаю, чи хтось знає, Чи можна одержати від консульства офіційне підтвердження, що у них немає вільних записів на їхні послуги? Тому що термін дії паспорта залишилося не дуже багато, і тому я планую робити канадський сірий паспорт, і там одна з умов, що немає можливості зробити паспорт у консульстві. Якби консульство дало якесб офіційне підтвердження що вони не можуть надати свої послуги.