PR CUAET
-
я буду намагатись пролонгувати раніше
-
Насправді, думаю в кінці березня скажуть що хто працював - молодці, продовжимо ще перміти, хто не працював, ну…ви тут, тому також, а за 5-6 років не отримати щось то вже пічаль. Бо Квебек по швидкості такий Квебек)
-
упс - підловив туше
-
Сподіваюсь що «гум» то не гума 😂🫣
-
хіба що в папікі і по гум программі😂
-
Тобі для пр явно треба депутата😂
-
Ну з моїм деревообробним тут питання. Те що зара називається запорізькою політехнікою колись реально було деревообробним училищем😂
-
Диплом об образовании не нужен?
-
У нас в університеті жартували так: в армію) Але думаю бакалавра і дадуть. Може вони на вузи дивляться, хто зна. Але мастер секондер ніколи не зізнається)
-
Мені цікаво куди мене евалюють😂з бакалавром😂
-
Подавайтесь. І чекати реквест
-
Але все від себе залежне треба робити…
-
Оо магістра в секондарі це люто
-
То у всій Канаді так, офіцери різні) комусь он на нові три роки перміт, а комусь магістра в секондери заевалюють)
-
Кєбєк настільки придовбучі що можуть кожен сліп просити
-
Так
-
Хіба по деклараціям і чекам (зарплатня) з роботи. Там наче посада є. Але якщо ми говоримо про імміграцію і кваліфіковані посади, то люди при звільненні не сруться і завжди можуть попросити довідку з попереднього місця роботи)
-
Для цього треба зберігати документи по кодній виплаті зп
-
Дякую за відповідь! А ще таке питання: трудової книжки в Канаді наче немає..можливо є якісь реєстри де можна переглянути свій досвід роботи(де,коли і яку посаду займав)?
-
так. Тому я його переважно взагалі не даю - лінюся )
12 Jan 2024, 17:45
29356/467815
2 minutes ago