PR CUAET
-
Так. Бачать.
-
Зрозуміла.тобто якщо я свій паспорт віддала при зміні ще в Україні,в мене тільки один,то я можу отримати сподіваюсь?вони хоч бачать в системі що я не маю той паспорт?
-
Дати є, але з нюансами(
-
Тому що не може бути три паспорти. Тільки два)
-
Не надаэ, я не можу взяти и записатись, це питання везіння. Я не можу взяти і 100% записатися, це ненормально, фактично я не маю можливості записатись, як і багато інших людей
-
Бо можно мати тільки два паспорти одночасно. А там три.
-
А чому не можна залишити?мама написала заяву і в неї ніхто не забирав нічого,в неї і новий і з візою старий
-
Привіт! А Ви в «Резерв +» перед цим оновлювали дані? Чи Ви взагалі нічого не оновлювали і просто через Дію отримали військово обліковий док?
-
В мене є резерв плюс
-
Добре,подивлюсь.але в мене перший забрали із зміною призвища.головне щоб у них в системі було видно.
-
Якщо не помиляюсь то це можно перевірити у Дії, скільки є паспортів і який у них статус.
-
Може все на багато простіше і у вас немає Резерв+ з потрібним статусом і тому ви не можете отримати консульські послуги?
-
Хоч щось 🤦🏻♀️добре дякую
-
Тоді немає проблеми. 29 жовтня ви можете піймати собі слот. У вас буде можливість піймати в Оттаві( це простіше) або в Едмонтоні ( це складніше). До того ж в різний час.
-
Якщо ще не ловили, то прочитайте всю гілку за 15 жовтня. Там є вся інформація, як ловити і що робити щоб піймати. І зайдіть в інші консульства в Європі щоб потренуватися.
-
Так,я знаю,тому і кажу що Оттаву набагато легше.і дітям також я бачила коли бот писав.але я зробила ще в минулому році коли було легше.а молодшій дитині пішла і зробила турецькій паспорт і по ньому продовжила.бо це якийсь мрак в Едмонтоні.
-
Чи можна якщо зловити по оттаві, а потім після цього ще спробувати едмонтон? Чи можна тільки одне місто?
-
Дякую!!!
-
Доброї ночі. Підкажіть будь ласка, хтось отримував довідку про відсутність судимості із Вьетнаму?
-
Ловила в 4 їй годині по Едмонтону,відразу дали 4 дні,і рівно в 4тій годині
12 Jan 2024, 17:45
293580/446204
4 minutes ago