Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 959.5k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t252822393T Offline
    t252822393T Offline
    Nataliya
    wrote on last edited by
    Я дизайнер в сфере пищевого питания, смотрела как поднять балы, лицензия, но она необязательна и в списке профессий Альберты нет, получить местный сертификат это 2 года учёбы фул тайм, ещё и школьные оценки должны быть соответственно и английский айлз академик по каждой секции 6. короче засада со всех сторон. а ну если ты старше 35, то все пенсия. Не могу понять почему они решили, что 35 это возраст, когда нужно уменьшать возраст. самый трудоспособный возраст 35-45 лет, дети уже не груднички, опыт есть, цели есть, до пенсии 30лет, что за ущемление такое по возрасту. И вот почему за родственников тут балы дают, а за детей нет. если эти дети учатся тут, они растут и впитывают образование/менталитет местный, потом за образование плати, ну и понятно, что налоги будут они платить.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vlad
    wrote on last edited by
    Ктото уже писал сегодня. Primary visa office Secondary Visa office
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alex Masiutkin
    wrote on last edited by
    Так
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Костянтин
    wrote on last edited by
    Дивно. І у вас в активних записах були два дорослі в різні консульства?
    1 Reply Last reply
    0
  • t425996286T Offline
    t425996286T Offline
    Nick Skopych
    wrote on last edited by
    Доброго дня! Чи приймає консульство Едмонтон, якісь пільгові та виняткові випадки, в порядку черги?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Костянтин
    wrote on last edited by
    Багатодітні родини в кого від 3 дітей до 12 років + інвалідів приймають після звернення на електронну пошту. Назначають день і час прийому. В порядку живої черги на продовження паспорта, приймають всіх. Чоловікам від 18 до 60 років консульські послугу надаються виключно при наявності Резерв+
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Костянтин
    wrote on last edited by
    На сайті консульства є вся. інформація. Немає часу шукати, на жаль. Працюю.
    1 Reply Last reply
    0
  • t425996286T Offline
    t425996286T Offline
    Nick Skopych
    wrote on last edited by
    Дякую. Можливо один кейс якраз на жаль є. Чи є лінк де це написано? Не бачу на сайті
    1 Reply Last reply
    0
  • t353237556T Offline
    t353237556T Offline
    Oleksii Kolodkin
    wrote on last edited by
    Там вище вам дуже гарну фразу кинули - перфоманс у минулому не гарантує вам той же самий перфоманс у майбутньому. Якщо б ми з вами мали цю розмову наприкінці 2022, ви. б бідкались що в жодному разі вкладати у SP500 сьогодні не можна, бо втратите за рік 25%. Розумієте до чого я, так?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vlad
    wrote on last edited by
    можно заметить, что real estate в среднем тоже валится тогда же, когда и S&P. волатильность выше - да, но никто на самом деле не думает, что "S&P никогда не упадет", большинство просто знает, что он если и упадет, то отрастет обратно рано или поздно. зато как раз очень много думающих, что никогда не упадет канадская недвижимость.
    1 Reply Last reply
    0
  • t6182192064T Offline
    t6182192064T Offline
    Альона Любарська
    wrote on last edited by
    Доброго дня Хочу звернутися про допомогу намагаємось з дитиною виїхати з окупації q під сильні обстріли. Машина зламалась. Стоїм.мені потрібно викликати авто щоб допомогли. Якщо можете позичити400 чи 300 грн. Мені не вистачає щоб заплатити водієві аби той довіз до укр волонтерів Я поверну як виберусь. Я буду вам дуже вдячна Вибачте якщо щось. повірте я не обманюю все зло повертається я знаю. За дитину страшно дуже . Нічого не можу зробити. В дитини істерика не можу заспокоїти На чужих грошах щастя не буде. Господь все бачить. Зрозумійте правильно зараз безвихідністю. Мені дуже соромно перед вами
    1 Reply Last reply
    0
  • t353237556T Offline
    t353237556T Offline
    Oleksii Kolodkin
    wrote on last edited by
    впасти може будь що, і СНП і нерухомість. Але я згоден з ствердженням пана рієлтора - якщо впаде нерухомість, ти все одно з нею залишешься, ти там житимешь. Якщо впаде СНП, і ти будеш фіксувати збитки - то ти втратиш і дуже багато. Моя стратегія - мати своє житло (до речі я той умовний "айтишник" який з Торонто переїхав в Альберту (в Едмонтон) ), а далі вже можна інвестанути в індекси, стоки і кріпту.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vlad
    wrote on last edited by
    Подождал год, все вернулось обратно,
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vlad
    wrote on last edited by
    Если упала недвижимость на 20 процентов, потерял грубо 100000 дол, упал sp500 на 20 процентов, потерял те же 100000. В чем разница?
    1 Reply Last reply
    0
  • t6182192064T Offline
    t6182192064T Offline
    Альона Любарська
    wrote on last edited by
    Доброго дня Хочу звернутися про допомогу намагаємось з дитиною виїхати з окупації q під сильні обстріли. Машина зламалась. Стоїм.мені потрібно викликати авто щоб допомогли. Якщо можете позичити400 чи 300 грн. Мені не вистачає щоб заплатити водієві аби той довіз до укр волонтерів Я поверну як виберусь. Я буду вам дуже вдячна Вибачте якщо щось. повірте я не обманюю все зло повертається я знаю. За дитину страшно дуже . Нічого не можу зробити. В дитини істерика не можу заспокоїти На чужих грошах щастя не буде. Господь все бачить. Зрозумійте правильно зараз безвихідністю. Мені дуже соромно перед вами
    1 Reply Last reply
    0
  • t353237556T Offline
    t353237556T Offline
    Oleksii Kolodkin
    wrote on last edited by
    різниця в тому що роки йдуть, ти або платиш рент весь цей час, або за своє житло, будуючі equity, от і все.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1748581883T Offline
    t1748581883T Offline
    Виктори
    wrote on last edited by
    Здравствуйте. Самый быстрый перевод и справка о несудимости с Украины сколько стоит и сколько делается по времени?
    1 Reply Last reply
    0
  • t5233568951T Offline
    t5233568951T Offline
    ꧁༺Mar'yana ༻꧂
    wrote on last edited by
    @prcuaetua @VladV1V
    1 Reply Last reply
    0
  • t5233568951T Offline
    t5233568951T Offline
    ꧁༺Mar'yana ༻꧂