PR CUAET
-
Додала теж форму і лист
-
У чоловіка була справка що він ніколи не служив Це все що їм треба знати
-
Надала пусту форму , написала N/A І додала лист з поясненням що я не служила і ніколи не була з цим повʼязана і не маю ніяких документів
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка, можливо у когось також було так. Подала всі документи і заявки на виплати кліматичні та child benefits листом по пошті. 8 жовтня. Торонто. Де я можу відслідкувати стан моєї заявки? Заходжу в свій кабінет CRA, там нічого не висвічується. Тільки мій Notice. Дякую.
-
І що ви їм надасте, якщо військового квитка у вас нема? Письмові пояснення?
-
Всім привіт. Хтось може поділитись актуальною таблицею по якій можна порахувати бали?
-
Після скорочення людина повинна стати на облік куди і скільки виплачується підтримка непрацюючої людини?
-
Якщо людину на роботі скорочують, то роботодавець повинен щось виплачувати працівнику, як це робиться в Україні?
-
Всім вітання, резерв глючить на IOS, після авторизації через моно банк він дальше не пропускає та нічого не грузить ( Є варіанти як вирішити це? Дякую
-
Добрий день, якщо віза отримана в 2022 але прилетіли зараз, отримали WP в аеропорту, ми можемо продовжити WP? Чи нам його вже не продовжать?
-
Message from user Катя has been removed because this user is in spam list (???)
-
Це стандартний перелік, який вони часто надсилають разом з eligibility листом. У нас в переліку для жіночки 80+ теж був запит на мілітарі, але оскільки для нас це не актуально, ми просто у емейлі їм про це так і написали: MILITARY SERVICE: Not applicable. Ніяких форм не заповнювали. Більше ніяких дозапитів не було. Однак це одна жінка в заявці, а від чоловіків вони все-таки очікують відповідь. Наш запит звучав так: MILITARY SERVICE Applicants and their dependants (accompanying or not) must include a complete military history (including reserve service, volunteer service, participation in militias and/or paramilitary groups), if applicable. Please do not use abbreviations or acronyms. The military service form can be found on our website at: www.canada.ca/content/dam/ircc/migration/ircc/english/pdf/kits/forms/imm5546e.pdf
-
С Привата зашел
-
@liza_rsh можна Вас попросити не доробити повідомлення. Бо по два слова в 5 реченнях не дуже гарно виглядає. Ви завжди можете відредактувати своє і додати.Дякую
-
Доброго дня! Хто знає які шляхи є для отримання дублікату атестата про середню освіту в Україні?(мій здала коли вступала на навчання в Україні і його не повернули). Дуже дякую!
-
Предлагаю работу в Украине и Европе Контакт - t.me/m/pCvoczW0MzRi
-
Так , це стандартний запит
-
Попросити можна Але я так звикла😅
-
Доброго дня,хто знає чи впливає подача заявки на grenn card на отримання pr в Канаді?
-
Взагалі, це запитання про минулу військову службу чи про поточний військовий обовʼязок?
12 Jan 2024, 17:45
293670/474652
3 days ago