PR CUAET
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка, можливо у когось також було так. Подала всі документи і заявки на виплати кліматичні та child benefits листом по пошті. 8 жовтня. Торонто. Де я можу відслідкувати стан моєї заявки? Заходжу в свій кабінет CRA, там нічого не висвічується. Тільки мій Notice. Дякую.
-
Після скорочення людина повинна стати на облік куди і скільки виплачується підтримка непрацюючої людини?
-
Якщо людину на роботі скорочують, то роботодавець повинен щось виплачувати працівнику, як це робиться в Україні?
-
Message from user Катя has been removed because this user is in spam list (???)
-
Це стандартний перелік, який вони часто надсилають разом з eligibility листом. У нас в переліку для жіночки 80+ теж був запит на мілітарі, але оскільки для нас це не актуально, ми просто у емейлі їм про це так і написали: MILITARY SERVICE: Not applicable. Ніяких форм не заповнювали. Більше ніяких дозапитів не було. Однак це одна жінка в заявці, а від чоловіків вони все-таки очікують відповідь. Наш запит звучав так: MILITARY SERVICE Applicants and their dependants (accompanying or not) must include a complete military history (including reserve service, volunteer service, participation in militias and/or paramilitary groups), if applicable. Please do not use abbreviations or acronyms. The military service form can be found on our website at: www.canada.ca/content/dam/ircc/migration/ircc/english/pdf/kits/forms/imm5546e.pdf
-
Предлагаю работу в Украине и Европе Контакт - t.me/m/pCvoczW0MzRi