Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 772.4k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Vasyl
    wrote on last edited by
    Доброго дня,хто знає чи впливає подача заявки на grenn card на отримання pr в Канаді?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Con Hunt
    wrote on last edited by
    Взагалі, це запитання про минулу військову службу чи про поточний військовий обовʼязок?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Bohdana
    wrote on last edited by
    Просто на цього роботодавця, тому досвід на відкритому дозволі зарахуєтьсЯ
    1 Reply Last reply
    0
  • t418729062T Offline
    t418729062T Offline
    Liza
    wrote on last edited by
    Тому напевно так Але нехай хтось ще під скаже
    1 Reply Last reply
    0
  • t418729062T Offline
    t418729062T Offline
    Liza
    wrote on last edited by
    Ой , тут не підскажу Але ж не служив
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vasyl
    wrote on last edited by
    Доброго дня,хто знає чи впливає подача заявки на grenn card на отримання pr в Канаді?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Con Hunt
    wrote on last edited by
    А якщо чоловік в Україні в розшуку від ТЦК? Також писати “N/A”?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yurii
    wrote on last edited by
    Теж цікавить!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Nadia S
    wrote on last edited by
    Доставка димломатичною поштою до консульства входить в оплату, яку ви робите за паспорт. Додому вже давно не висилають, треба їхати забирати самому. Доставка dhl також лише до консульства але може бути швидше ніж дип пошта.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Andriy Semernya
    wrote on last edited by
    Дякую всім, сьогодні підемо проходити медицину
    1 Reply Last reply
    0
  • t301947530T Offline
    t301947530T Offline
    Катя Литвинчук
    wrote on last edited by
    Не впливає. Ми подавалися на грінкарту 2 роки підряд і отримали ПР. Це ніяким чином не пов'язано.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Tetiana Bolzhelarska
    wrote on last edited by
    Так, я теж так ловила
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Nadia S
    wrote on last edited by
    Окрім візи у вас є лист про схвалення ворк перміту? Без нього в аеропорту воркперміт не дадуть.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5653602140T Offline
    t5653602140T Offline
    Oleksandr Lukashov 🇨🇦🇺🇦
    wrote on last edited by
    - На жаль, у консульстві Вам не нададуть послуг, поки не покажете їм свіжу роздруківку з Резерв+ чи з Дії з QR-кодом. На скільки мені відомо, при перетині кордону України також вже вимагають QR-код. - Оновлення даних в Резерві - не є повторною постановкою на військовий облік. Це, по суті, перевірка, які дані про вас містяться в реєстрі Оберіг. Тобто ці дані там вже є, незалежно від того, поставили ви собі застосунок чи ні. Ви просто оновлюєте там свої контактні дані. - Перевірити корисно. Безвідносно до консульства. Є люди, у яких в Оберезі є дані, що вони виключені. Зазвичай, це ті, хто відвідував військомат відносно нещодавно (протягом останніх 10 років). Є ті, про кого даних взагалі немає. Є ті, в кого неочікувані статуси. Наприклад, я виключений з військового обліку в 1995 році. В Оберезі я виявився військовозобов'язаним. Якби я цього не знав, я міг би за певних обставин за деякий час стикнутися з серйозними наслідками (розшук, арешт рахунків та майна в Україні, неможливість покинути територію України, якщо туди поїхав у справах, тощо). Відповідно, і в Канаді можна було б забути про criminal check. З усім цим довелося б розбиратися постфактум. Але краще знати про можливу проблему заздалегідь, щоб був час її вирішити. - Єдине що, якби я зараз був на вашому місці, то спробував би спочатку отримати документ з QR-кодом з Дії, а не з Резерву. Бо Резерв+ наразі лише декларує, що бере дані з інших реєстрів. Насправді ж він ще не підключений до переважної більшості з них (саме тому ті ж самі інваліди з дитинства, про яких є дані в реєстрах пенфонду та податкової, масово стали військовозобов'язаними). Тому особисто в мене є підозра, що Дія може видати більш адекватний статус. Якщо ж ви почали з Резерву, то далі Дія вже оперуватиме його даними. Це не є фаховим висновком, просто мої особисті спостереження.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1092367561T Offline
    t1092367561T Offline
    Viktoriia Dmukh
    wrote on last edited by
    Вы если задумываетесь идти доучиваться, поинтересуйтесь в универе о деталях поступления. В каждом коледже и универе есть люди которые вам все расскажут и объяснят бесплатно! Не все требования которые применяются к местным, применимы к интернациональным студентам! Кроме экзамена ESL конечно! Например: я поступала в коледж и нужен был экзамен по математике кроме ESL, его засчитали по моему школьному аттестату. В крайнем случае пару кредитов нужно будет закрыть. Так что если действительно рассматриваете этот вариант и у вас хороший английский, не отметайте его.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olena Logvyn
    wrote on last edited by
    Дякую за розширену відповідь, так, спробуємо глянути що у Дії. Резерв іще не ставили. Коли виїжджали у 2022 тоді іще QR код не вигадали для виїзду і військовий квиток був легітимним документом.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Куцолабська Катя
    wrote on last edited by
    Доброго дня. Якщо у вас є резерв+ і ви не продовжували паспорт то підіть в живу чергу за 2 місяці до закінчення і продовжте і аналогічно далі будете ловити слот. Так можна. І зловите . З продовженим можна подаватися на продовження work permit.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1092367561T Offline
    t1092367561T Offline
    Viktoriia Dmukh
    wrote on last edited by
    цю інформацію отримала в своєму коледжі
    1 Reply Last reply
    0
  • t1092367561T Offline
    t1092367561T Offline
    Viktoriia Dmukh
    wrote on last edited by
    оплачувати навчання потрібно щонайменше за місяць до його початку. Мінімальна сума це за 1 term. Залежить від навчального закладу, чи дають вам знижку як для місцевих. При умові що ви подались на пр але його ще не отримали eligibility може бути основою для ведення переговорів з НЗ о domestic tuition, AIP якщо це гум програма. Якщо ви до початку навчання це не отримали то платити потрібно ту суму яку виставить НЗ. Потім після отримання відповідних документів робите трансфер на domestic tuition.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    . .
    wrote on last edited by
    І як тепер бути вашому чоловіку?Знову подаватися?
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags