PR CUAET
-
Дякую всім, сьогодні підемо проходити медицину
-
Не впливає. Ми подавалися на грінкарту 2 роки підряд і отримали ПР. Це ніяким чином не пов'язано.
-
Так, я теж так ловила
-
- На жаль, у консульстві Вам не нададуть послуг, поки не покажете їм свіжу роздруківку з Резерв+ чи з Дії з QR-кодом. На скільки мені відомо, при перетині кордону України також вже вимагають QR-код. - Оновлення даних в Резерві - не є повторною постановкою на військовий облік. Це, по суті, перевірка, які дані про вас містяться в реєстрі Оберіг. Тобто ці дані там вже є, незалежно від того, поставили ви собі застосунок чи ні. Ви просто оновлюєте там свої контактні дані. - Перевірити корисно. Безвідносно до консульства. Є люди, у яких в Оберезі є дані, що вони виключені. Зазвичай, це ті, хто відвідував військомат відносно нещодавно (протягом останніх 10 років). Є ті, про кого даних взагалі немає. Є ті, в кого неочікувані статуси. Наприклад, я виключений з військового обліку в 1995 році. В Оберезі я виявився військовозобов'язаним. Якби я цього не знав, я міг би за певних обставин за деякий час стикнутися з серйозними наслідками (розшук, арешт рахунків та майна в Україні, неможливість покинути територію України, якщо туди поїхав у справах, тощо). Відповідно, і в Канаді можна було б забути про criminal check. З усім цим довелося б розбиратися постфактум. Але краще знати про можливу проблему заздалегідь, щоб був час її вирішити. - Єдине що, якби я зараз був на вашому місці, то спробував би спочатку отримати документ з QR-кодом з Дії, а не з Резерву. Бо Резерв+ наразі лише декларує, що бере дані з інших реєстрів. Насправді ж він ще не підключений до переважної більшості з них (саме тому ті ж самі інваліди з дитинства, про яких є дані в реєстрах пенфонду та податкової, масово стали військовозобов'язаними). Тому особисто в мене є підозра, що Дія може видати більш адекватний статус. Якщо ж ви почали з Резерву, то далі Дія вже оперуватиме його даними. Це не є фаховим висновком, просто мої особисті спостереження.
-
Вы если задумываетесь идти доучиваться, поинтересуйтесь в универе о деталях поступления. В каждом коледже и универе есть люди которые вам все расскажут и объяснят бесплатно! Не все требования которые применяются к местным, применимы к интернациональным студентам! Кроме экзамена ESL конечно! Например: я поступала в коледж и нужен был экзамен по математике кроме ESL, его засчитали по моему школьному аттестату. В крайнем случае пару кредитов нужно будет закрыть. Так что если действительно рассматриваете этот вариант и у вас хороший английский, не отметайте его.
-
Дякую за розширену відповідь, так, спробуємо глянути що у Дії. Резерв іще не ставили. Коли виїжджали у 2022 тоді іще QR код не вигадали для виїзду і військовий квиток був легітимним документом.
-
Доброго дня. Якщо у вас є резерв+ і ви не продовжували паспорт то підіть в живу чергу за 2 місяці до закінчення і продовжте і аналогічно далі будете ловити слот. Так можна. І зловите . З продовженим можна подаватися на продовження work permit.
-
цю інформацію отримала в своєму коледжі
-
оплачувати навчання потрібно щонайменше за місяць до його початку. Мінімальна сума це за 1 term. Залежить від навчального закладу, чи дають вам знижку як для місцевих. При умові що ви подались на пр але його ще не отримали eligibility може бути основою для ведення переговорів з НЗ о domestic tuition, AIP якщо це гум програма. Якщо ви до початку навчання це не отримали то платити потрібно ту суму яку виставить НЗ. Потім після отримання відповідних документів робите трансфер на domestic tuition.
-
Доброго ранку! Буду подаватись на Study permit до 1 листопада. Підкажіть будь ласка, який зараз термін розгляду. Також ще не отримала provincial attestation letter, буду без нього подаватись бо по OWP він в сумі і не потрібен, правильно
-
Вітаю. Можу зробити переклад на вівторок, якщо не великий обсяг роботи. Довідку з України я не роблю, можу перекласти лише витяг з Дії. Пишіть в особисті, якщо цікавить.
-
Можна зробити все онлайн як робить це Грузія. Чоловік онлайн заповнив анкету онлайн, працівник з ним звʼязався по скайпу через декілька днів. Виготовлення паспорту зайняло 3 робочих днів і доставка dhl 7 робочих днів. А нашим подобається знущатися над своїми громадянами