PR CUAET
-
Вітаю. Можу зробити переклад на вівторок, якщо не великий обсяг роботи. Довідку з України я не роблю, можу перекласти лише витяг з Дії. Пишіть в особисті, якщо цікавить.
-
Можна зробити все онлайн як робить це Грузія. Чоловік онлайн заповнив анкету онлайн, працівник з ним звʼязався по скайпу через декілька днів. Виготовлення паспорту зайняло 3 робочих днів і доставка dhl 7 робочих днів. А нашим подобається знущатися над своїми громадянами
-
Наразі доступно лише на сайті: diia.gov.ua/services/vijskovo-oblikovij-dokument
-
Поділіться досвідом як отримали. В мене АССА але він тут не валідний. Хочу СРА. Дякую.
-
Чекайте тижнів 10, тоді в кабінеті щось появиться
-
Так а какой смысл с master’s degree идти тут в колледж? Баллов не отсыпят за это. Только если менять сферу деятельности кардинально и получить канадское образование. Но да, минимум 2 года фуллтайм и по 18к в год это стоит. Пока устроился в инженерный отдел на крупное предприятие, вроде как и смысла в здешнем образовании нет. Они признали наше. Вопрос только как остаться в Канаде с их изменениями в мигр.политике
-
Без слова ,ніяк не отримати новий Можна за два місяці до закінчення дії паспорту , продовжити старий
-
Добрий день! В дитини закінчується паспорт, як можна зробити новий, бо зловити слот ми не можемо, ми в Едмонтоні
-
Может у девушки не такая ситуация как у Вас. Может кто то задумывается об этом… просто написала что это не так уж и страшно если человеку такой вариант подходит) Это печально конечно что люди которые состоялись тут как профессионалы, на хорошей должности и с хорошим английским не могу иммигрировать…
-
Не може бути, що сказали повернути все. Дитячі зникають десь після 150 тисяч на сімʼю. Можливо, їм нарахували забагато, або вони виїжджали.
-
Если уж и решиться ехать в глубинку, то лучше сразу в другую провинцию
-
Якщо Вас скоротили не по Вашій вині, то роботодавець має Вам дати Employment Letter, де сказано, скільки Ви працювали, яка оплата і т.д. Або роботодавець сам може передали цей лист в Service Canada. Тоді реєструєтеся в кабінеті типу нашої біржі- Alberta.ca Employment Insurance , там заповнюєте форму і раз в два тижні нараховують гроші- але скільки грошей і скільки часу залежить від того, як довго Ви пропрацювали на роботі. Або самі підіть в Service Canada в вони поможуть це зробити. Але це за умови що ви маєте цей лист від роботодавця
-
Теж так вважаю,що тільки наша держава відноситься до власних громадян як до тварин!!!Я вже майже цілий рік намагаюся спіймати ті довбані слоти!!!Стою в електронній черзі і за майже 10 місяців так і нічого!!!Хоча б дали той слот через пів року або тощо!!!Хтось літає в Європу бо часу зовсім не має.Але вибачте,злітати туди сюди 2 рази це не одна тисяча доларів вийде.А якщо надо двом або трьом людям в сімʼї.Тому й люди і шукають посередників,тому що це схоже на дурку ,що робить наша «держава»
-
Тоді варіант тільки один. Ловити слот. Їх періодично виставляють