PR CUAET
-
Наприклад спільна страховка на авто один одного повписувати на бенефіти на роботі відкрити спільну страховку на життя чи на здоров'я зробити наприклад спільний рахунок
-
Після отримання номінації переважно ще шість місяців на подачу відповідно якщо працювати над збиранням доказів це можна все зробити
-
Я б все-таки подавався разом і старався додати або дозбирати якісь докази поки ви ще маєте час на подачу після номінації. Проблема в тому що расова спільна адреса більше 12 місяців і якщо в вас все-таки є спільні романтичні стосунки може бути проблема з майбутнім спонсорством. Тому що виходить що ви не задекларували свою дружину і відповідно вона буде нездекорованим родичем якого не можна спонсорувати. А як максимум взагалі може бути питання після презентації того що ви приховали свій сімейний статус
-
Все залежить від ситуації якщо ваш попередній вид переміг ще досить довгий то новий може і не бути потрібен. Вам потрібна просто доказати що ви маєте легальне право проживати працювати на той момент коли подаєтеся і на той досвід який ви декларуєте
-
Підкажіть будь ласка хто знає як можна відновити чи повернути українські водійські посвідчення коли покидаєш Канаду?
-
З того що нам розказувала на семінарі з представниками альберти це не працює. Вони хочуть саме ліцензію або відповідний лист від контролюючого органу про те що ви допущені до цієї професії в альберті
-
Вони сказали що раз в мене в Канаді то ви не можете змінити свій статус. Хоча ситуація звичайно трошки дивно враховуючи те що ви тільки виїхали зараз в відпустку. Через веб-форму подайте просто коротке пояснення ситуації попросити їх реконсидер. Якщо не дадуть то просто податися повторно у вас слава богу на це ще купа часу
-
Запит звучить ось так (тут люди кажуть, що це пережиток від інших програм, де по фінансах відсіюють, але по цій програмі по фінансах не відмовляють): CURRENT FINANCIAL INFORMATION Provide a copy of a recent letter of employment, a recent paystub or reasons why you are not working and how you support yourself financially. You must provide evidence that you made arrangements for your care and support. Your application for permanent residence could be refused if you are not selfsupporting.
-
Профіль можна редагувати скільки потрібно ви його можете створити заздалегіть. Якщо буде LMIA, то дозвіл на роботу не є строго обов'язковим. Але якщо ви хочете отримати 50 балів саме по пропозиції на роботу яка LMIA-exempt, то вам потрібен закритий дозвіл на роботу який базується на цій пропозиції а також відпрацьований рік на цього роботодавця
-
Дякую за відповідь, але те, що на номінацію я подався сам, це не проблема?
-
Навіть вже друзі можна такі речі брати
-
Мені б Ваш спокій 😀
-
Розслабляємось і чекаємо)
-
Як видумаєте що відповідати якщо пенсіонер 80 років?
-
В деяких провінціях вписуються родичі в самономінації тоді треба принаймні сертифікат номінації міняти
-
Це в тому числі залежить від дат коли наприклад ви вже прожили рік коли подивилась комбінацією і коли подаєтесь на піар
-
Те ж саме. Що робити, куди бігти? 🫣 це взагалі нормально? Людям за 1-3 місяці приходить
-
Дякую! Чекаю свій номерок 🙏🏻
-
Відбитки зберігаються в базі даних, їх не треба оновлювати
-
Вже давно так швидко не приходить, вони Aor видають по черзі по датам подачі, зараз десь тільки почали перші числа червня видавати
12 Jan 2024, 17:45
293782/434463
33 minutes ago