PR CUAET
-
Зараз на жаль вже не 1-3 місяці, мінімум 4.
-
Підкажіть чи можна скачати свій express entry profile як pdf? (аналогічно до cuaet profile)
-
Из того что выше написанно можно об этом спорить вечно. Есть плюсы и минусы как и при сьеме так и при своем жилье. Каждый сам решает что лучше.
-
Здесь уже есть опыт, люди писали. Главное не писать только о том, что этот человек на вашем содержании. Комплексно, в первую очередь доходы именно апликанта. Если укр пенсия, значит её и потом только, что вы, дочь, сын будете принимать полное участие и свои доходы. Это по практике уже прошедших кейсов. Но в общем этот вопрос формальность, которая не влияет на результат по этой программе.
-
Вони не мають відмовити через фінанси. Якщо отримує укр пенсію, то можна про це написати . Вони люблять ЛОЕ. Просто поясніть що і як. Все буде ок
-
😂😂😂😂 чим вам звичка писати не в одному реченні здається саме «не грамотним?»
-
А есть уже пенсионеры с PR/известны отказы по финансам пенсионерам?
-
Про військову службу
-
Я сподіваюсь, що вони не викинуть такого коника: IRCC: «А в «збройних силах ДНР» Ви не воювали?» Я: «Нє, то бандити і дебіли.» IRCC: «А доведіть, що не воювали.»
-
Треба перевірити цю інформацію,але десь читав що мінімум за пів року до кінця терміну треба подаватися на новий ворк перміт
-
Добрий день. Чи може хтось підказати психолога, який робить довідку для імміграції та розмовляє українською чи російською?
-
Тоді форму підготуйте з N/A і в листі поясніть вашу ситуацію)
-
Пенсионеры с пиар есть, в одном из первых успешных кейсов был пожилой человек с не самым лучшим состоянием здоровья. Отказов не видела, тем более по финансам. В условиях программы это написано.
-
Взагалі нічого нема і в Україні я двадцять років не живу
-
В вас є довідка, яку давали всім ? Щось типу «пригодний, але у збройних силах не служив» . Чи взагалі нічого немає?
-
Це правда що якщо я подамся скажімо за місяць до кінця мого перміту де написано що я маю виїхати з канади до такого то числа і схвалення не буде отримано до кінця мого поточного перміту я ще можу працювати на роботі по поточному? Чи там якісь документи приходяьь чи як роботодавцю пояснювати? В кого була така ситуація?
-
Моя мама уже получила PR по этой программе. 66 лет. Написали LOE, что на данный момент мама не работает, так как не знает английский язык. Проживание и всю финансовую поддержку предоставляет дочка, которая гражданин Канады. Никаких финансовых документов не предоставляли.
-
Да, можете подать на продление
-
Будемо сподіватися, що такого не буде
-
Може, хтось знає, чи потрібно перекладати Work Permit для подачі документів на новий закордонний паспорт?
12 Jan 2024, 17:45
293806/444835
less than a minute ago