PR CUAET
-
Але обовʼязково один паспорт зі всіма сторінками у одному файлі пдф. Ну я думаю це ви і так знаєте, просто уточнюю
-
Ось цю, вірно? А є у приклад заповнення?
-
Сканкопія паспорта з усіма штампами
-
Я сканувала всі )
-
Для цієї програми здається так. Подивіться у чек листі, там написано, що конкретно треба з паспорту сканувати
-
Подскажите пожалуйста, вдруг кто знает. Подались по этой программе чуть меньше года назад. Недавно прислали письмо где попросили прислать им документы (паспорт, мед осмотр, паспорта, справки с полиции и тд) за 30 дней. Всё отправила, но как то не подумала о справке с полиции канадской. Что делать в такой ситуации? С канадской полиции обязательно было справку высылать?
-
Ні, не треба
-
Доброго дня Підкажіть, хто знає ,Через який час нараховують 500$ гранту на спорт?
-
Канада це ваше місце проживання
-
Може хтось підказати, будь ласка, чи правильний це формат файлу щоб завантажити в аплікацію? (зараз завантажується)
-
Скажіть будь ласка , у формі про подорожі вказали знаходження в Канаді теж (як куает measures) чи це настільки велика помилка щоб писати в вебформу?
-
Канадська справка не треба В них є доступ до місцевої бази
-
Це не помилка. Помилка - це коли щось не відповідає дійсності.
-
Доброго дня. Хочу податися на продовження закордонного паспорта дитині. Термін дії діючого закінчується через 7 міс після досягнення 16-річного віку. Внутрішнього ІD паспорту немає, так як на момент 14 років вже були за межами України. Питання, коли краще податися - до 16 років на 4 роки чи вже в 16 на 10. Чи достатньо в консульстві буде діючий закордонний та свідоцтво про народження?
-
Подскажите, какая у вас дата подачи?
-
Ні - не обов’язково подаватися аж за пів року.
-
Дякую!
-
Треба повідомити про це ірсс і ааіп. Якщо не помиляюсь, дають декілька місяців на пошук нової роботи.
-
Якщо я тільки отримала AOR, а мене звільнили. PNP Alberta. Скільки часу є, щоб знайти роботу по такому НОК ? Було таке у когось ? Отримали ПР?
-
Начальные числа ноября. Кажется 5
12 Jan 2024, 17:45
293835/431643
3 minutes ago