PR CUAET
-
Мене трохи дивує, як в цій дорожелезній «розвиненій демократії» особи з таким рівнем планування здобувають чільництво у владі.
-
Підскажіть, форму 5669, де потрібно ввести імя і прізвище рідних на англійській і рідній мові. вводити таким чином?
-
Я думала, они еще в сентябре закончат номера рассылать за январь …а они и до декабря не закончат если одну дату они целую денелю шлют… след неделя будет 8 января, через 2 недели 9 января, .. через 3 недели 10 января … Капец
-
Будь ласка, дайте знати усі, хто отримали AOR після 4 січня.
-
До якого року паспорт?
-
Поділіться досвідом, будь ласка. Чи мав хтось досвід контактування з IRCC через телефонний дзвінок, електронну пошту? Потрібно терміново звʼязатися через помилку в документі. Аплікацію на федеральний етап подали місяць тому, але в роботу ще не взяли. Чи можна якось їм скинути додатково?
-
дякую
-
Теж цікавить. Буду вдячний за контакти.
-
У кого сколько времени заняло отправка готовых ВП с момента одобрения до момента того как пришло по почте
-
Так
-
це про батьків?
-
Я и не ввожжу в оману) поэтому и оставила 5 процентов на невдекватных офицеров По вашему тогда и паспорт в оригинале не подойдёт. Можно склеить ласты и ничего не делать
-
5 днів А дитині SP, ніяк не дойде вже пʼять місяців )
-
А вы пробовали писали или звонили? Как разрешить это
-
Дякую! Заяву ще не заповнювали, тільки будемо, хвилююся. Десь тут читала що потрібно вказати термін закінчення укр. паспорта
-
Здравствуйте что заполнять в правом верхнем углу там client ID и номер файла.скажите пожалуйста где их можно посмотреть?
-
По декілька разів. Замкнуте коло. Пишеш не відповідають ,або через пару місяців щось знову просять Телефонуєш , говорять пишіть нічим не можемо допомогти (( вже скоро на новий можна подавати
-
Там сверху написано, что это только для офицера окошко. Он его заполняет, вы его пропускаете
-
а Вы изначально при подаче прикрепляли справку из полиции и снова попросили или не прикрепляли?
-
здравствуйте! очень нужен нотариус, который сможет принять в понедельник. необходимо заверить все документы по PR программе для украинцев, вместе с IMM 0191. подскажите пожалуйста к кому можно обратиться в онлайне. спасибо
12 Jan 2024, 17:45
Post 293898 of 390784
5 minutes ago