PR CUAET
-
Добрий вечір. Слухайте, така ситуація з НОКОМ. Я працюю як 1st year electrician apprentice. Воно по НОКУ, як я зрозумів, не проходить. А що щодо electrician assembler? По ноку 75110 або 75119? Хтось є ще тут, хто був с таким питанням? Дякую
-
Після двох років берете довідку з роботи що працювали і виконували певні обовʼязки
-
www.quebec.ca/en/immigration/work-quebec/skilled-workers/quebec-experience-program/selection-conditions/temporary-workers
-
На федеральні подачі зазвичай звичайні переклади під печаткою Українскього перекладача зазвичай заходять на ура
-
Уже вряд ли реализуемо. Год с плюсом франкизации позади. Как я вижу, остается только найти в течение года работодателя с вакансией, подходящей по ноку, отработать полгода минимум, сдать tcf канада и подаваться в Арриму. Задача непростая, но выполнимая😎🤞
-
З 14ти до 80 років якщо не помиляюся
-
Все разом
-
Сама процедура то та сама, але вимога біометрії на ПР окрема від біометрії на ТР, тому її майже завжди будуть окремо требувати. Можна просто не проплачувати наперед і чекати запит, а вдруг пронесе, але в переважній більшості випадків вони хочуть біометрію для ПР повторно.
-
Ціль: отримати PR по програмі PEQ. Наскільки я розумію, необхідно здати усний екзамен з французької на 7 + тепер ще письмово на 5. А також відпрацювати 2роки по категорії 0,A,B(нині відповідні Teer). Питання: які документи або довідки необхідно буде надати при подачі на PR?
-
Ціна одинакова. 1085 за дорослого і 155 за дитину
-
Англійська не потрібна/ Тут програма схожа з спонсорством по вимогах
-
Їхати в Манітобу або Альберту і за 1-2 роки вже мати ПР на руках більш ніж реально
-
Так, про нього. Щоб був дорослий в Канаді, який відповідальний за дитину. Батьки далі легальні опікуни, але в Канаді є "призначений опікун" який може діяти від імені дитини
-
Чи будуть перевіряти фінанси ?
-
Не потрібно
-
Тип А це дитина до 22 років не одружена Інші типи це старші неповносправні або інші вузькоспеціалізовані випадки
-
Кольоровий скан + переклад
-
Первопроходец 😁 Поделитесь результатами потом
-
Так, в нотаріуса або commissioner of oath Я вище кинув контакти моєї колеги хто робить це онайлн, якщо потрібно
-
Так, обовязково/ Без цього як буде офіцер знати що ви одружені? Бо якщо ви не подружня пара, то мали б подаватися окремими заявками, хоть і через того самого сина. Якщо ви таки одружені, то подаєтеся разом, але даєте документ який це підтверджує
12 Jan 2024, 17:45
29389/450751
about a minute ago