PR CUAET
-
Скажите пожалуйста, если в Travel history всё последовательно было заполнено, но при отправке аппликаций и далее при сохранении PDF оказалось одна из поездок, которую я исправляла, а она оказалась, во-первых, не по списку. А во-вторых, она оказалась, как бы задвоена, то есть между 2022 годом идёт 2018 год и страна, в которой я в тот момент не была и дальше идёт последовательность правильных заполнений, то, как лучше быть в этой ситуации подкрепить объяснительное письмо, либо ждать, когда мне вернут заявку для исправления. Как лучше быть?
-
Ще не дійшла - не скажу.
-
В Європі є ДП Документ, тому і проблем менше. Тут усе реально зловити. Принаймні в Оттаву мені знадобилося лише півтора місяці тренувань і ми зловили два слоти. Тому краще не витрачати сили на обурення, а вірити й пробувати. Але це вже вибір кожного. Сподіваюся, найближчим часом Вам пощастить 🌷
-
Доброго здоров'я,шановні українці.Які документи потрібні,щоб надали піар по програмі Cuaet,провінція Манітоба? Взагалі,що потрібно цього( тобто документи і які з них потрібно зробити переклад в Україні)?Сердечно дякую усім ,хто відгукнеться....
-
Так. Я листом ще раз посилала всі копії документів. Вже получила гроші.
-
Відповіли в інших гілках
-
Доброго дня, потрібна порада , в липні ми подалися на Гуманітарну програму, у мене на роботі відбулося скорочення , потім я знайшла роботу , в вересні здали відбитки , як мені оновити інформацію ?
-
Підскажіть, в формі 5406 пише що заповнюються лише для тих кому понад 18, тобто в моєму випадку я і дружина, так і є два поля, аде в самій формі є підрозділ "діти", їх заповнювати якш їм немає 18 чи ні?
-
Але для того щоб податись тож потрібні переклали документів з України,але яких не знаю...Хотів б отримати достовірну ініормацію....
-
А є посилання?
-
По програмі cuaet ніякого піару не дають. Потрібно дивитися які існують міграційні програми, оцінювати свої шанси і тоді пробувати подаватися на «піар».
-
Доброго здоров'я,шановні українці.Які документи потрібні,щоб надали піар по програмі Cuaet? Взагалі,що потрібно цього( тобто документи і які з них потрібно зробити переклад в Україні)?Сердечно дякую усім ,хто відгукнеться....
-
Я мав на увазі для загальної інформаціїї? Заїхали в Канаду м.Брендон по програмі Cuaet ,на разі маєм Work Permit,але також.є.надія,що отримаєм PR,,але звісно для цього потрібно мати переклади документів,але хотів уточнити які саме,але достовірна ініормація.....Сердечно дякую.