PR CUAET
-
Ціль: отримати PR по програмі PEQ. Наскільки я розумію, необхідно здати усний екзамен з французької на 7 + тепер ще письмово на 5. А також відпрацювати 2роки по категорії 0,A,B(нині відповідні Teer). Питання: які документи або довідки необхідно буде надати при подачі на PR?
-
Ціна одинакова. 1085 за дорослого і 155 за дитину
-
Англійська не потрібна/ Тут програма схожа з спонсорством по вимогах
-
Їхати в Манітобу або Альберту і за 1-2 роки вже мати ПР на руках більш ніж реально
-
Так, про нього. Щоб був дорослий в Канаді, який відповідальний за дитину. Батьки далі легальні опікуни, але в Канаді є "призначений опікун" який може діяти від імені дитини
-
Чи будуть перевіряти фінанси ?
-
Не потрібно
-
Тип А це дитина до 22 років не одружена Інші типи це старші неповносправні або інші вузькоспеціалізовані випадки
-
Кольоровий скан + переклад
-
Первопроходец 😁 Поделитесь результатами потом
-
Так, в нотаріуса або commissioner of oath Я вище кинув контакти моєї колеги хто робить це онайлн, якщо потрібно
-
Так, обовязково/ Без цього як буде офіцер знати що ви одружені? Бо якщо ви не подружня пара, то мали б подаватися окремими заявками, хоть і через того самого сина. Якщо ви таки одружені, то подаєтеся разом, але даєте документ який це підтверджує
-
1085 + біометрія. Хіба вам повезе і не попросять біометрію, але з Серпня "повезти" не мало б.
-
Так, для всіх подач на ПР потрібна. Тут в чеклисті також є
-
Це для всіх програм
-
В IRPA )) Там в більшості чек листів написано що потрібно зі всіх країн де провели більш ніж 6 місяців за раз з 18тиліття
-
Якщо в 17ть виїхали, тоді не треба
-
І ми заходимо заздалегідь, але ще жодного разу екран не змінювався, вільних слотів не показував. Тому і подумала, що ми щось робимо не так.
-
Достатньо для чого? Які цілі ви переслідуєте?)
-
Це не так працює, має бути чоловік українець (паспорт)
12 Jan 2024, 17:45
29397/451404
5 minutes ago