PR CUAET
-
Не підтягує мені на gckey
-
Напишіть місто. Я вам можу написати нотаріуса, але це в Калгарі. Якщо ви живете в Отаві, вам моя порада не допоможе
-
Хоча коли вказала всю інформацію, в кінці було написано що вашу інформацію знайдено і вона без прикріплена до вашого gckey account
-
Хіба не 155?
-
secure.cic.gc.ca/ClientContact/en/Application/Form/72 дослати документи (гуманітарна програма і не тільки)
-
Здравствуйте. Подскажите, пожалуйста. Сегодня общалась с иммиграционным адвокатом, и она сказала, что отказ по гуманитарной программе будет черным пятном, так как его всегда придется указывать как отказ. Насколько это на самом деле критично для получения ПР в Канаде в будущем? Что Вы об этом думаете? Заранее спасибо 🙏
-
Если кто вафли (замороженные) в больших сетях покупал недавно, то объявлена возвратка ( Листериоз ) Полный перечень www.treehousefoods.com/news-and-media/press-release-details/2024/TreeHouse-Foods-Announces-Voluntary-Recall-of-Certain-Waffle-Products-Due-to-the-Potential-for-Listeria-monocytogenes-Contamination/default.aspx?xnpe_tifc=hfPL4IB_b.4_4.xJ4FnXbMpno_sYO.Yj4FH8xDH8rke_hIVdb.1jhF_ZOIssxdHT&utm_campaign=Product%20Recall%20Email%20Template&utm_medium=email
-
Доброго дня, чи є різниця коли заповнюєте адреса де проживали за останніх 10 років , починати з кінця , доприкладу - з 2014 року чи з 2024 року?
-
Добрый вечер, Дано: Ребенок 5 лет с продленным паспортом на 4 года С новым визитор рекорд ещё на 3 года по этому продленному паспорту И новый паспорт тоже на 4 года Вопрос: подаваться на повторную вклейку визы на основе нового визитор рекорда на старый паспорт (продленный) или можно на новый? В новом визитор рекорд указан старый паспорт, который продлили Надеюсь понятно объяснила, помогите кто сталкивался
-
Summary до ІтА
-
Але це саме закордонний досвід, дивіться чи у вас достатньо балів, щоб конкурувати. Зараз і з канадським досвідом бали 500+. Заявку заповнити треба, щоб був як варіант, ви завжди зможете її відредагувати, якщо зʼявиться канадський роботодавець чи мову здасте на вищі бали чи французьку додасте. Але ще є можливість вибірок категоріальних і там можливо для ІТ буде трішки нижчий бал, остання була у квітні, чи буде ще не відомо
-
Доброго дня, чи є різниця коли заповнюєте адреса де проживали за останніх 10 років , починати з кінця , доприкладу - з 2014 року чи з 2024 року?
-
Що Ви маєте на увазі? Якщо це реальний ПТСР, встановлений ще до приїзду в Канаду, тут робота з психологом, який спеціалізується саме на посттравматичних станах - це теж слабке підтвердження? Чи Ви маєте на увазі, що має бути саме історія, а не одно- чи дворазовий похід до психолога?