PR CUAET
-
На кожного з тих, хто 18+ і хто претендує на ПР, заповнюється окрема форма 5406, у вашому випадку це ви і дружина. Там будуть питати про ваших батьків, дітей, братів і сестер. Ви маєте їх усіх вказати, як є. Інформацію по дітях вкажете двічі - один раз у вашій формі і ще один раз у формі дружини.
-
Фото, здається, до 12 років, а старше - то особисто. Хоча почитайте на сайті. Адреса: 331 Metcalfe Street, Ottawa, ON, K2P 1S3
-
Як вони написали вам пункт про медогляд? Це в листі eligibility було? У будь-якому випадку, коли надішлють, тоді й пройдете. Клініка сама передасть їм результати (на руки вам нічого не дадуть). Як правило, на медицину дають 30+ днів від моменту запиту. Зараз же досилайте інші документи, якщо у вас щось запросили ще, окрім медицини. От для них якраз ті 30 днів і рахуються.
-
Шановні українці! Calgary Catholic Immigration Society (CCIS) запрошує вас на безкоштовні тренінги з розвитку компʼютерних навичок Digital Literacy for Newcomers (DLN) для українців у Калгарі з низьким рівнем володіння англійською мовою (CLB 0-4) та фінансовими барʼєрами до платного навчання. Пропонуємо 4 рівні - від оволодіння базовими навичками до складних інструментів. Найближчі тренінги: ✅Рівень 3 Онлайн спілкування та робота: 23-26 жовтня з 13:00 до 17:00 ✅Рівень 1&2 Базові навички, інтернет та онлайн-сервіси: листопад 2024 з 17:00 до 21:00 Місце: Заняття проходять у компʼютерному класі CCIS (Downtown). Групи стартують у міру надходження заявок у денний чи вечірній час з понеділка по п’ятницю, або по суботах. Деталі програми та реєстрація forms.gle/pRzm9ssxBL6p6Vzf6 Передайте інформацію своїм батькам/знайомим, кого це може зацікавити. До зустрічі на заняттях!
-
Я написала листа сама і додала до листа від роботодавця, що стверджую що то було 40 год.
-
Якщо не прийшла форма, то Вам зарахували стару.
-
Дякую за посилання.
-
скжите пожалуйста какого ребенка здесь указывать ? совершенолетнего или не совершенолетнего? Supplementary Information Humanitarian and Compassionate Considerations (IMM 5283) Question 5 Write or check in the appropriate box, the details of your immediate family members (parents, non-dependent children, brothers and sisters) living outside Canada whether they wish to be considered in your application for permanent residence at this time or not: the last name (surname/family name) given name(s) gender (F-Female, M-Male or X-Another gender) relationship to you country of birth date of birth and address
-
/warn@prcuaet_bot
-
Мені приходило
-
Дякую!
-
Дякую, я теж логічно дійшов до цього висновку
-
Прикрепляли. Но в письме запросили. Но так же написали сообщить им если вдруг я уже присылала эти документы. Я голову морочить не стала и просто отправила ещё раз