PR CUAET
-
Мала теж саме питання про НЕ військовозобов'язаних, бо в них на сайті написано вимоги для військовозобов'язаних. Ось відповідь від Едмонтона. Тобто навіть якщо ви списані повністю і виключені то все одно надайте qr
-
Паспорт мені простіше було прикріпити знову . Тому я відправила ще раз, бо була проблема з пдф програмою . То я підгрузила ще раз , щоб не писати, що я вже додавала паспорт
-
Ох,дякую Вам
-
В вас більше перелік?
-
Так, так само Той тренер взагалі не оновлюється
-
І це все Тільки 3 пункта в запросі
-
Вітаю,допоможіть розібратися)В кабінеті в цьому розділі біометрії немає,але в Applicant information вона прописана,чи так у всіх?)
-
В мене ось так
-
Жінки в Україну, чоловіки в дп документ. Ось вам і навантаження на консульство набагато менше.
-
Ось в мене якраз з повним переліком
-
А людям я бачила листи приходять з повним переліком
-
В мене таке враження що мій лист він знаєте, як ніби, замазали білим те що не треба і залишити те , що хочуть від мене Тому що запит на мілітарі на одній сторінці Потім половина листа повністю чиста і на іншій фінанси і паспорт
-
Цікаво
-
Особливо чоловіки віком від 18 до 60 років їздять в Україну бо термін паспорту скоро закінчується.Кордон же ж поруч(зручно)
-
В листі вони повний перелік документів вказали, але ж є допис, що якщо якісь документи подавалися на початку аплікації, то ще раз присилати не потрібно. У вас конкретно запросили надіслати паспорт?
-
І справді трохи інший
-
в мене ось такий лист
-
Так а з чого ви взяли що вони просять паспорт
-
Не знаю чому ще раз написали про паспорт Він 100000% був в аплікації
-
Початок там є Просто я перелік показала тільки
12 Jan 2024, 17:45
294055/426393