PR CUAET
-
Розраховував на trades
-
Так, але меньше балів буде. Також залежить від програми.
-
Доброго вечора дорогі друзі. Хто недавно робив вклейку візи в новий паспорт, скільки часу весь процес зайняв? Дякую.
-
Ви мені вже допомогли більше, ніж я міг розраховувати, дякую велике 👍
-
Ось тут можете більше почитати. t.me/prcuaet/7622 Але там треба мати франц 7 (але просто FYI) :)
-
Підкажить будь ласка, як зробити оплату fee перед записом? Неможу ніде знайти оф.лінки щодо оплати карткою знаходячись в Канаді 🧐
-
На даний момент 3.5
-
Доброго вечора дорогі друзі. Хто недавно робив вклейку візи в новий паспорт, скільки часу весь процес зайняв? Дякую.
-
Так. Треба.
-
Цікаво: якщо тут є такі що знають, чи самі уже пройшли той шлях. Хтось з цього року що подавався уже пройшов? Чи всі це минулий рік? І чи є тут минулорічні, що і як у вас з процесом? Дякую за відповідь
-
ну це ви почали стверджувати тому вам і підтверджувати фактами, посиланнями на офіційні сайти
-
Так открывайте и читайте.
-
Пан Остап проводит такую услугу.и расценки ничего.я тоже как то интересовался в свое время
-
Психіатр тут наче для лікування. Ми ходили в Україні до нього і приймали ліки, то тут це була не проблема потрапити до всіх 3 фахівців. Кожен відповідає за свій спектр. Психіатри тут дуже потужні, за 1 огляд він зробив те, що в Україні робили за декілька. І нажаль теж сказав приймати нам ліки;((. Я уже пройшла той шлях, кому цікаво, пишіть в Приват.
-
це для біженства, а не гуманітарка. відмова по гуманітарці не має та не мала таких наслідків
-
Да нет, беженство там миллион нюансов, поэтому начинали с гум.
-
ну взагалі то навпаки всі робили, якщо не проходив по біженству біг на гуманітарку.
-
Чтобы избежать депортации, человек после отказа в гум. Программе бежал в беженство, чтобы не успели департировать
-
ще раз, ви стверджуєте про наслідки - прошу привести факти, а не ставати в позу.
-
Коли людина подається на біженство, вона отримує ордер на депортацію, який набирає сили, якщо їй відмовляють. З H&C такого не було
12 Jan 2024, 17:45
294158/430124
3 minutes ago