PR CUAET
-
7 січня
-
Підкажіть будь ласка. Коли прийде запит на фото після підтвердження ПРу, ті самі фото можно завантажувати які подавав у заявці на федеральний етап ( робили у стейплсі у травні, їм буде менше року) чи треба буде нові зробити?
-
Так. Це дві різних документа . Для біометріі , має прийти запит після подання аплікації
-
і на скільки дають дозвіл на навчання?
-
Підкажіть хто знвє! Можливо дурне питання, але для розуміння спитаю. Потрібно зробити дозвіл на навчання і продовжити дозвіл на роботу дівчині 18 років. коли заїзджала до Канади, було 17 і біометрію не робила. Це потрібно робити два окремі облікові записи для кожної заяви? Коли робити біометрію?
-
Але ж дійсно, тей штрих код що вклеювали в військовий квиток і тей QR з "резерву", то зовсім різні речі і коли ТЦК почали вклеювати штрих-код в військовий квиток, я не думаю що в тей же час вони вносили всі данні "Оберіг". Маю на увазі та маніпуляція ТЦК нічого не гарантує.
-
Ми не проходили. Як для WP так і для SP. За логікою ми підпадаємо під виключення , так як фактично весь цей час в Канаді
-
Поступати тільки планує, ще у школі
-
дякую! а медогляд потрібен новий? вже рік минув як робила по приїзду
-
Як вирішить офіцер. Сину, школяру дали на рік. Але для отримання SP маюсь бути підстави. Вступ до навчального закладу наприклад
-
Можна ті ж самі, на ПР картки фото має бути зроблене не пізніше 12 місяців.
-
Знаю людей які використовували ті ж фото з якими подавались напочатку, отримали ПР. Особисто я обрала зробити нові фото для порталу 2.
-
Але там так завуальовано написано, по типу «не можна використовувати фото, які використовували раніше». І ось це трохи бентежить.
-
Спочатку вступ , а потім SP. Лист від закладу , для цього потрібен
-
Я дико извиняюсь- а Как на счет ограничений в часах по стади пермиту? Ты на 1-1,5-2 слетаешь с фултайма, и все предидущие усилия наработать 1560 часов летят в трубу.. про перееезд в рурал - в теории звучит хорошо и обнадеживающе- пока не заходишь на сайты и прицельно не пытаешься найти вакансии в конкретных городах.. мне попадались города в которых на индиде, джоббанке, алиасе - вакансий нет, от слова совсем… и самое главное- Как уже писали выше - частота смены правил программы, ведь многие из нас вписались в первую попавшуюся работу - потому что «подходит для ПР», и теперь привязаны к ней дурацким правилом про невозможность смены нока..
-
Ми думали що для вступу ВЖЕ потрібно зробити SP. Читаю тут що люди роблять своїм дітям-школярам
-
Ні, не можна. Я теж питала у Оттаві, бо хотіла щоб мій паспорт DHL одразу у Торонто послав, щоб забирали разом з чоловіком. То вона сказала, що ні, не можна😭 Тільки туди, де подавались документи.
-
О, я теж з другої спроби🖐