PR CUAET
-
Але там так завуальовано написано, по типу «не можна використовувати фото, які використовували раніше». І ось це трохи бентежить.
-
Спочатку вступ , а потім SP. Лист від закладу , для цього потрібен
-
Я дико извиняюсь- а Как на счет ограничений в часах по стади пермиту? Ты на 1-1,5-2 слетаешь с фултайма, и все предидущие усилия наработать 1560 часов летят в трубу.. про перееезд в рурал - в теории звучит хорошо и обнадеживающе- пока не заходишь на сайты и прицельно не пытаешься найти вакансии в конкретных городах.. мне попадались города в которых на индиде, джоббанке, алиасе - вакансий нет, от слова совсем… и самое главное- Как уже писали выше - частота смены правил программы, ведь многие из нас вписались в первую попавшуюся работу - потому что «подходит для ПР», и теперь привязаны к ней дурацким правилом про невозможность смены нока..
-
Ми думали що для вступу ВЖЕ потрібно зробити SP. Читаю тут що люди роблять своїм дітям-школярам
-
Ні, не можна. Я теж питала у Оттаві, бо хотіла щоб мій паспорт DHL одразу у Торонто послав, щоб забирали разом з чоловіком. То вона сказала, що ні, не можна😭 Тільки туди, де подавались документи.
-
О, я теж з другої спроби🖐
-
Так
-
Можна вам написати у пп?
-
Також якщо я правильно пам'ятаю, то у тих людей у кого є віза у Канаду після 15 червня є можливість піти вчитися з ворк пермітом. АЛЕ. На це ж треба гроші. А вибачте покажіть мені українця у кого є 20 тисяч долларів платити за рік навчання.
-
Нуу, неможливість змінити НОК як правило було і до балів. Але видно, що саму бальну систему вони робили "на колінці" щоб було швидше
-
У рурал переїхати, це хороша ідея, якщо ти із сім'єю. Тобто є можливість підтримати один одного. А якщо людина сама, там дуже маленькі шанси. В тому жу Гранд Прейрі немає квартир дешевше 1100 долларів
-
Нажаль, треба вказувати найвищий рівень. Тобто якщо бакалавр з України, але Ви пішли тут вчитися у коледж. То все одно прийдеться показувати бакалавра. Коледж тут нажаль непройде
-
Дякую
-
AOR отримували за 7 січня як правило. Є виключення.Тобто і розгляд ведеться до цієї дати
-
Вітаю) Перед подачею на продовження ворк перміту, потрібно зняти обмеження з попереднього? Бо серед потрібних документів на продовження бачу «panel physician receipt”
-
Довідка про несудимість не за останні 10 років,а за весь період після 18 років.Тому потрібно і з України і з Італії
-
Ребята у вас хрень и болтовня в группе, девушка по делу спрашивает, у знающих людей, а тут понеслось, и полилось дерьмо...., сильно легко кому-то стало от того, что слили свое остроумие и негатив на человека, который ждёт конкретной информации по очень важному и нервному делу... И как результат -говно, противно читать...., И главное
-
Хто знає номер телефону посольства в Оттаві?
-
У меня не пришел чего-то
-
А кто же так будет делать? Это неразумно. Если бакалавр с Украины то доучиваться до магистра, если магистр то до доктора
12 Jan 2024, 17:45
294269/386054
2 minutes ago