PR CUAET
-
Ребята у вас хрень и болтовня в группе, девушка по делу спрашивает, у знающих людей, а тут понеслось, и полилось дерьмо...., сильно легко кому-то стало от того, что слили свое остроумие и негатив на человека, который ждёт конкретной информации по очень важному и нервному делу... И как результат -говно, противно читать...., И главное
-
Хто знає номер телефону посольства в Оттаві?
-
Може в когось була така ситуація. Подавалися мамі 2 рази (visitor visa, work permit) і вказували імя мами її як Поліна Васильєва. Але тепер подаємо на PR і перевели свідоцтво про народження і там написано по перше не Поліна Васильєва а як Пелагея і плюс ще фамілія інша (Проценко- бо як народила ще не мала фамілію чоловіка). Тепер не знаємо яке ім'я і фамілію писати як подамо на PR. Вирішили написати Pelageya (Polina) Vasilieva/ Пелагея (Поліна) Васильєва. Переживаємо щоб не сказали що ми збрехали як подавали на visitor і work permit. Буду вдячна за думки. Дякую.
-
По стади пермиту на ПР не подашься, и работать можно 20 часов в неделю,но вот после обучения есть PGWT по которому можно податься на номинацию. Допустим у кого бакалавр остаётся доучиться 1.5 года, а это всего навсего 50 тысяч долларов (можно в кредит) Вариант отличный и баллов хватает
-
Замовила доставку DHL, а вони вже як місяць не можуть передати мій паспорт службі доставки 😣
-
Do we have to upload proof of funds/ income for this application?
-
І що робити українцям які непопадуть? Знову ж таки. Докторська ступінь, це 5 років навчання, це мінімум 100 тисяч долларів ТІЛЬКИ на навчання. Не беручи до уваги усі інші витрати. Ви непорівнюйте українців із звичайними іммігрантами, бо це хибне мислення
-
Банк mortgage дает под залог этого же дома/кондно