PR CUAET
-
Хто знає номер телефону посольства в Оттаві?
-
Може в когось була така ситуація. Подавалися мамі 2 рази (visitor visa, work permit) і вказували імя мами її як Поліна Васильєва. Але тепер подаємо на PR і перевели свідоцтво про народження і там написано по перше не Поліна Васильєва а як Пелагея і плюс ще фамілія інша (Проценко- бо як народила ще не мала фамілію чоловіка). Тепер не знаємо яке ім'я і фамілію писати як подамо на PR. Вирішили написати Pelageya (Polina) Vasilieva/ Пелагея (Поліна) Васильєва. Переживаємо щоб не сказали що ми збрехали як подавали на visitor і work permit. Буду вдячна за думки. Дякую.
-
По стади пермиту на ПР не подашься, и работать можно 20 часов в неделю,но вот после обучения есть PGWT по которому можно податься на номинацию. Допустим у кого бакалавр остаётся доучиться 1.5 года, а это всего навсего 50 тысяч долларов (можно в кредит) Вариант отличный и баллов хватает
-
Замовила доставку DHL, а вони вже як місяць не можуть передати мій паспорт службі доставки 😣
-
Do we have to upload proof of funds/ income for this application?
-
І що робити українцям які непопадуть? Знову ж таки. Докторська ступінь, це 5 років навчання, це мінімум 100 тисяч долларів ТІЛЬКИ на навчання. Не беручи до уваги усі інші витрати. Ви непорівнюйте українців із звичайними іммігрантами, бо це хибне мислення
-
Банк mortgage дает под залог этого же дома/кондно
-
Ну по-перше у більшості тут 50-60 балів. Плюс з чого у Вас вийшла така думка? Через найпкршу ж вибірку? По перше це була вибірка з Hisputality and tourism. Там балів більше дають в загалом, через цей стрім. Я беру до уваги слова пана Остапа. Що поки не пройде від 5-6 вибірок, то казати про прохідний бал немає сенсу. Також незабувайте, що зараз кінець року, і місць вже не так багато. Тому Альберта і заявила, що буде брати у пріоритет в першу чергу медиків і інші пріоритетні професії, це логічно. Тому в 2025 році буде видніше, коли дадуть нові місця.
-
Пока неизвестна квота на 2025 я исхожу из 9.750 и 100 тысяч кандидатов (из заявлений Альберты). Лучше рассчитывать на худший сценарий, чтобы не было разочарования а если поднимут квоту или меньше окажется реальных кандидатов то тогда будет счастье. Плюс выборы скоро, которые сдерживают либералов от расширения иммиграции, консерваторы же ещё больше ужмут, их интересует поддержка самих канадцев
-
My husband has two passports. Ukrainian and Pakistan. Should be upload both passports as his travel stamps are on both passports in the last 10 years