PR CUAET
-
І що робити українцям які непопадуть? Знову ж таки. Докторська ступінь, це 5 років навчання, це мінімум 100 тисяч долларів ТІЛЬКИ на навчання. Не беручи до уваги усі інші витрати. Ви непорівнюйте українців із звичайними іммігрантами, бо це хибне мислення
-
Банк mortgage дает под залог этого же дома/кондно
-
Ну по-перше у більшості тут 50-60 балів. Плюс з чого у Вас вийшла така думка? Через найпкршу ж вибірку? По перше це була вибірка з Hisputality and tourism. Там балів більше дають в загалом, через цей стрім. Я беру до уваги слова пана Остапа. Що поки не пройде від 5-6 вибірок, то казати про прохідний бал немає сенсу. Також незабувайте, що зараз кінець року, і місць вже не так багато. Тому Альберта і заявила, що буде брати у пріоритет в першу чергу медиків і інші пріоритетні професії, це логічно. Тому в 2025 році буде видніше, коли дадуть нові місця.
-
Пока неизвестна квота на 2025 я исхожу из 9.750 и 100 тысяч кандидатов (из заявлений Альберты). Лучше рассчитывать на худший сценарий, чтобы не было разочарования а если поднимут квоту или меньше окажется реальных кандидатов то тогда будет счастье. Плюс выборы скоро, которые сдерживают либералов от расширения иммиграции, консерваторы же ещё больше ужмут, их интересует поддержка самих канадцев
-
My husband has two passports. Ukrainian and Pakistan. Should be upload both passports as his travel stamps are on both passports in the last 10 years
-
100 тисяч кандидатів навіть у Онтаріо немає. Це була сказала така цифра, бо пофакту у цей пул може попасти будь-яка людина. Бо документи ж для підтвердження своїх балів заватнажувати не треба ж). І щодо лібералів та консерваторів. Неважливо це для них, вони обидва розуміють що Канаді потрібні іммігранти. При консервативній партії і був створений ЕЕ доречі. Вони жнижують кількість тимчасових іммігрантів. А як можна зназаиьи цю цифру? Тільки збільшенням цифри постійних резидентів, поступово створюючи більш жорсткі умови для тих, что поки що не в Канаді
-
Я вот открыл статистику и увидел, что 180 тысяч временных жителей в Альберте на конец 23 года, что в 4 раза больше чем в 22 году. Не знаю можно ли полагаться на эти данные. Согласен, там многие подадут на всех членов семьи EOI плюс много повторных заявок, но они то будут рассматривать и в пул выбирать с учётом мертвых душ, затем возможно разгрузиться, но это время. Первые пулы будут с очень высоким cut off и вряд ли диапозон 60-70 пройдет в первых выборках
-
З останньої статистики, на даний момент у полі 18 тисяч заявок. Звідки вони вязли цифру у 100 тисяч і здогадатися неможливо. Чому саме така система взагалі теж незрозуміло. Вони можливо це зробили за для того, щоб показати федералам, що їм потрібно більше квот на 25 рік. Це едина причина. Нічого більше писати з цього приводу сенсу немає. І думати та переживати про це теж немає сенсу, поки не буде вибірок 6 саме з АОС. Тому, чекаємо. У мене все
-
Якщо знімати житло за 1,500 CAD і відкладати різницю в 1,500 CAD на заощадження під 7% річних, через 30 років накопичиться приблизно 1.83 мільйона CAD. Це гарний варіант для тих, хто хоче мати фінансову свободу і уникнути великих витрат на ремонт або податки. Але якщо купити квартиру за 650,000 CAD, то, з урахуванням середнього зростання цін на нерухомість у 5.5% за рік, її вартість через 30 років буде приблизно 3.24 мільйона CAD. Так, виплати по іпотеці, податки і витрати на утримання складуть 2.5 мільйона CAD, але кінцевий результат — будинок, який значно подорожчає і може бути проданий або залишений у спадок.