PR CUAET
-
Я закладав збільшення річних внесків на 5% через інфляцію 5%. У випадку купівлі житла вартість зростає через цю ж інфляцію, але до неї також прив'язана вартість ремонту будівлі та податки, тому витрати також потрібно збільшувати на 5%
-
Спитайте тут t.me/prcuaet/19036
-
Если украинцы идут учится и подаются на study permit, то OWP никто у них не забирает. Так что «теоретически» можно работать и на full-time. В этом плане у украинцев немного больше привилегий. Есть ли в этом смысл это уже другой вопрос.
-
Я думаю по этой статье на cbc news со слов лидера консервативной партии примерно понятно их будущую политику… Возможно что будет сложно…
-
Доброго дня громадо. Підкажіть будь ласка коли будуть слоти в Оттаві? Щиро Дякую!
-
Добрий вечір , може хтось стикався з такою ситуацією ? Резерв + дані оновив до 16.07 - все було добре всі дані внесено коректно , все показувало добре . Після того як оновив додаток в кінці липня постійно приходить сповіщення Ваші дані не знайдено . Служба підтримки у них просто бот, який видає стандаотні відмазки .
-
29 жовтня
-
А ще питання, стосовно military . Я добавила форму з NA і білет чоловіка, думаю цього достатньо, чи треба ще листа пояснювального писати?
-
Может кто-то знает когда будет дип почта в Оттаву? А то с DHL дохлый номер
-
Мені тут відповідали що стаді перміт після 18 для школи вже не дають. Вона може навчатися з воркперміт. Після 18 стаді перміт лише якщо ви поступили в університет. Моя такого ж віку, я подала їй на новий воркперміт, вже отримали. При подачі на воркперміт було питання чи є біометрія, відповіла ні і сформувався запит на неї.
-
І стосовно поїздок , вказувати короткі поїздки неділя дві , або якщо наприклад жили 3міс. В іншій країні , то також же trip? Хто знає?
-
Добрий день! Хто може мені пояснити різницю legally separate і married . Батьки давно не живуть разом , мама тут , батько в Україні , але офіційно не розлучені. Який вказувати статус . Заплуталась в цьому .
-
Та же фигня. А трубку не берут, номер на сайте
-
Якщо ніде не оформляли ніякий документ, то все ще married. Legally separated - це зазвичай ті, чиє розлучення в процесі. Потрібно вказувати абсолютно всі закордонні поїздки, окрім транзиту. Для чоловіка про всяк випадок додайте пояснювальний лист. Він не зашкодить, але зекономить вам час, якщо виявиться необхідним.
-
Доброго ранку друзі, нам пропонують переподати заяву на отримання PR ще раз. Чи були у когось подібні ситуації? Можливо, хтось вже проходив через це і може поділитися досвідом? Чи варто погоджуватися на повторну подачу? Які можуть бути плюси і мінуси цього рішення? Будемо дуже вдячні за ваші думки та поради!