PR CUAET
-
Ще дві почекайте, а потім просіть вислати повторно
-
Почти 2 недели
-
Скільки часу пройшло вже?
-
Вы читайте верно, я задавал вопрос о времени доставки с момента аппрува. Рассмотрение у меня длилось 7 месяцев с марта. Но проблема больше в том, что сам ВП не дошел пока
-
Доброго дня, чи хтось в Едмонтоні отримував паспорт який було виготовлено 01.08. або пізніше?
-
Доброго дня, я лише заповнюю але так як ви на федеральному етапі, краще знаєте ) Чи вказувати свої подорожі по 1-2-3 місяці як зміна адресу? Там де адреса , що я жила в готелі, в друзів, бла бла бла Чи лише моє постійне місце прописки
-
А що було далі? Досі з номером AOR без подальшого прогресу?
-
Є, але там не здійснюють прийом відвідувачів
-
А есть где-то IRCC физические офисы?
-
Дякую. Сподіваюсь скоро вже надійдуть.
-
Ні ,не отримали ще, у нас виготовлено 1.08
-
Моєму чоловікові теж не прийшов вп. Але ми змінювали адресу і це може бути через це. Але йому у In Canada Arrival Letter поставили адресу неправильну яка була ще до Канади, яку ми давали на візу Куает.
-
Номера АОР по телефону не дают. Всем высылают номер в приглашение пройти биометрию. Могут дать временный номер
-
Зрозуміла, дякую
-
В моем случае адрес не менялся вообще. Скорее всего почтальон ошибся или доставку почты задерживают
-
Доброго дня!Порадьте будь ласка викладача з підготовки до CELPIP/ IELTS онлайн. Дякую
-
Я понимаю, и что это за временный номер? Нужен ли этот временный номер для того, чтобы вы могли сдать биометрические данные, или в чем смысл?
-
Скажите пожалуйста кто то прикладывал отчёты международных организаций о ситуации в Украине? Если да то каких именно организаций кроме ЮНЕСКО .И как их найти эти отчёты спасибо
-
Те ж саме
-
Спасибо
12 Jan 2024, 17:45
294477/471275
4 minutes ago