PR CUAET
-
И я так думаю. Не зря они публикуют информацию по странам
-
Гарно дякую
-
Вітаю. Ви як self-employed можете додатково працювати , так. 30 тис для GSt діє. Якщо обороти більше то треба реєструвати бізнес номер та GST. В вашому випадку підходить лише Sole propertor ( self _employed) . Incorporation не ваш варіант .
-
Я программа багато років була закрита .Ніякоі інформації ніде немає що її продовжують Вона була відкрита рік хіба мало було часу щоб податись по цій програмі ?
-
Вітаю, треба перевірити чи потрібна вам бізнес ліцензія по вашій локації, щодо реєстрації бізнес номера це можна добровільно , але не обов'язково на цих обсягах.
-
Це виключна прерогатива міністра імміграції. Лише він один має право продовжити цю програму своїм розпорядженням. Зацікавлені особи можуть звернутися до нього письмово. Якщо таких листів буде багато, то є шанс, що продовжить - так само, як свого часу продовжив CUAET.
-
Дай Бог щоб продовжили
-
-
Мій також десь 25к був, але наші попередні номери не видалились, але вони вже не дійсні. Тому все вірно, живих десь 18к
-
Ні, я не маю слот. Мені потрібно забрати готовий паспорт. Я хотіла взнати чи є такі люди які мають на 11 листопада слот на подачу. І тоді логічно, що якщо є, то значить працює консульство.
-
Також. Запрошую на 15 хв безкоштовної консультації
-
Більш детальну відповідь ви можете отримати на консультації 15 хв це безкоштовно, щоб врахувати всі ваші деталі.