PR CUAET
-
-
Мій також десь 25к був, але наші попередні номери не видалились, але вони вже не дійсні. Тому все вірно, живих десь 18к
-
Ні, я не маю слот. Мені потрібно забрати готовий паспорт. Я хотіла взнати чи є такі люди які мають на 11 листопада слот на подачу. І тоді логічно, що якщо є, то значить працює консульство.
-
Також. Запрошую на 15 хв безкоштовної консультації
-
Більш детальну відповідь ви можете отримати на консультації 15 хв це безкоштовно, щоб врахувати всі ваші деталі.
-
Доброго дня. Скажіть будь-ласка де я можу заплатити за паспорт 175 доларів перед тим як їхати в консульство Торонто
-
Це не є обґрунтуванням для гуманітарної програми, як я її зрозуміла. Це треба подати саме так, щоб воно стало аргументом саме для цієї програми. Як саме - не скажу, бо роблю акцент на інших речах.
-
А взагалі яка ціна консультації, деколи є питання і булоб непогано завжди знати до кого звернутися
-
Доброго дня Підкажіть будь-ласка при подачі зараз на продовження WP для українців до кінця березня 2025 року , вказано , що необхідно пройти мед огляд , але , коли ми приїхали до Канади у 2023 році пройшли медичний екзамен до 90 днів після прибуття Цей мед огляд дійсний до 2029, як пишуть вище , чи необхідно знову здавати його , щоб податись на продовження WP? www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/ukraine-open-work-permit-march-31.html
-
Вже 7700 )) 1000 людей не витримали емоційних гойдалок )
-
Сказати що вам потрібен мані ордер. Потім вказуєте назву консульства і суму. Тільки не 175, а 172
-
Сказати коли прийду що хочу заплатити за паспорт? Вони будуть в банку або на пошті знати?
-
Та тут ще та що є ніяк не дійде. Обіцяють в кінці жовтня - на початку листопада