PR CUAET
-
Не знала. В мене попередні рази нічого не оновлювалося. І дитині присилали і ворк і стаді перміт - то просто прийшли та й все.
-
Ми вже 5 тижнів чекаємо на паперовий варіант і не приходить. А в кого просити? Писати в кризіс форму?
-
Не зовсім зрозуміла? Змінили номер документу по ворк перміту?😳
-
Наверное за тем, что эти люди не только думают за себя, но и за других. У меня свои чаты, и я бескорыстно помогаю другим, и через меня проходят и прошло очень много ньюкамерсов. Я из того числа, кто с первого дня помогает. А вы много знаете людей, кто готов тратить свое время на других. Вы в этом чате сидите, пока вам выгодно. Я в этом чате, чтобы помочь
-
Ясно. Просто в листі пише, що якщо до 6-ти тижнів не прийде - тоді зв’язуватися з ними. Уточнила в сестри - це вона власне чекає вже 5 тижнів на паперовий варіант - виявляється вона вже писала в кризис форм - отримала стандартну відповідь, що час очікування до 6 тижнів - чекайте. Все як завжди)))
-
-
@lili_canada Анна якщо ви хочете поговорити то перейдіть будь ласка в особисті. Інакше буде попередження
-
Ні - не потрібно. Виписки з банку американського офіцера не цікавлять. Це в Канаді, щоб отримати візу треба показувати кошти на рахунку. Американці мудріші - вони чудово розуміють, що сьогодні якщо треба поклав на рахунок - завтра зняв. Радше виписка ща останніх пів року вашого доходу на роботі є показовою. Але офіцери це все не дивляться.
-
Смотря что вы хотите показать и доказать. Я прикладывала еще несколько отчетов юнисеф, которые усиливали мои аргументы по лучшим интересам ребенка и некоторые медицинские отчеты и новости с международных источников так как в кейсе затрагивается вопрос с медициной и невозможностью получить необходимую нам мед помощь в Украине.