PR CUAET
-
Доброго вечора!скажіть будьласка ,чи ви коли відправляли документи на довідку,вкладали лист з зворотнім адресом?бо мені ніхто не сказав,я все відправила,тепер незнаю чи прийде😭
-
Штамп не обов'язково, можна написати всю інформацію від руки. Якщо є нормальний чек, то можна прикласти і його. Однак теперішні правила залишають місце для інтерпретації щодо чека. Ось скажімо якщо людина має друковане фото з написом від руки на звороті і зісканує його для подачі, треба при цьому чек чи ні? У мене нема 100% чіткої відповіді. Мої батьки теж в Україні робили фото для цієї програми, заледве знайшли того, хто дасть квитанцію. Але квитанція така, що викликає більше питань, ніж дає відповідей, і без ЛОЕ її ніякий офіцер не зрозуміє. То ми квитанцію не докладали, просто написали від руки інформацію про заявників і фотостудію на звороті, і потім зісканували і доклали: діджитал фото в оригіналі, а також скан фото і заднього боку. Але тримаємо квитанцію про запас, на випадок, якщо запитають пізніше. До речі, коли ми подавалися на папері багато років тому, ніяких чеків ніхто не просив, просто писали від руки інформацію на звороті про кожного заявника.
-
Доброго вечора!будьласка відгукніться хто брав довідки з Італії?
-
Щиро дякую🙏
-
Це простий конверт з маркою,з написаним зворотнім адресом,і оплаченою доставкою,правильно?думаю відіслати їм сам лист з пояснювальною,що я не вложила його перший раз((((
-
Скажіть будьласка чи ви клали з усіма документами лист з зворотнім адресом!???незнаю що робити,на сайті не вказано,ніхто не сказав,я не поклала лист і незнаю як тепер отримаю довідку(((
-
Доброго вечора, питання про TFSA скажімо я зараз відкриваю акаунт кладу туди максимальну суму ліміту тобто 6800 на разі і заробляю 500 тобто повна сума на акаунті 7000. Чи мої доходи "розтягують" ліміт, чи можу я вивести кошти і наступного року покласти 7000 + сума на яку підвищать ліміт у 25му ?
-
Добрий день, скажіть будь ласка , як ви оформляли доставку паспорта DHL? Ви це робили онлайн? Яку заяву треба писати і де її взяти? Дякую