PR CUAET
-
Скажіть будьласка чи ви клали з усіма документами лист з зворотнім адресом!???незнаю що робити,на сайті не вказано,ніхто не сказав,я не поклала лист і незнаю як тепер отримаю довідку(((
-
Доброго вечора, питання про TFSA скажімо я зараз відкриваю акаунт кладу туди максимальну суму ліміту тобто 6800 на разі і заробляю 500 тобто повна сума на акаунті 7000. Чи мої доходи "розтягують" ліміт, чи можу я вивести кошти і наступного року покласти 7000 + сума на яку підвищать ліміт у 25му ?
-
Добрий день, скажіть будь ласка , як ви оформляли доставку паспорта DHL? Ви це робили онлайн? Яку заяву треба писати і де її взяти? Дякую
-
Ризик право кожного. Але в Україні на вимогу чек видати забов'язані. У першому варіанті повинен бути штам або підпис фотографа у другому чек. Я так розумію у автора питання немає ні того ні того. Все одно їхати до фотографа.
-
Доброго дня. Підскажіть в ситуації. Дитина (3 роки) має visitor records та візу CUAET. Чи анулюється visitor record при виїзді з Канади на 2-3 місяці? Якщо так, то чи не буде проблем при в’їзді назад в Канаду і де потім його поновлювати (в аеропорту чи онлайн)?
-
Да, сумма вывода плюсуется к общем лимиту в следующем году. Можно покупать бонды, Если покупать только их то без разницы где открывать, можете в своем банке - это бесплатно. А так Wealthsimple или Questrade. Только нужно спросить в банке можно ли открыть директ инвестинг без постоянного Син номера, так как не все банки открывают
-
Доброго дня. Підскажіть в ситуації. Дитина (3 роки) має visitor record та візу CUAET. Чи анулюється visitor record при виїзді з Канади на 2-3 місяці? Якщо так, то чи не буде проблем при в’їзді назад в Канаду і де потім його поновлювати (в аеропорту чи онлайн)?
-
Доброго дня. Підскажіть в ситуації. Дитина (3 роки) має visitor records та візу CUAET. Чи анулюється visitor record при виїзді з Канади на 2-3 місяці? Якщо так, то чи не буде проблем при в’їзді назад в Канаду і де потім його поновлювати (в аеропорту чи онлайн)?
-
Анулюється при повторному вʼїзді в Канаду. Заїхати дитина зможе. Робити новий візітор рекорд тільки онлайн.