PR CUAET
-
Якщо ви мене запитали, то: - був АОР спочатку - потім eligibility - потім запит на документи від Квебека
-
Як ви знаете, як рухаеттся ваша заява?
-
Тут є хтось хто виграв лотерею на грінку? Цікаво на скільки це реалістично. Памʼятаю, давніше рахував, і вийшло десь біля 1% шансів.
-
Добрий вечір Можливо хтось знає Зараз на федеральному етапі , чи можемо ми виїзжати з країни на пару тижнів , це ніяк не буде впливати на pr?
-
Я описала нашу заявку по укр возєднанню родичів. Подібні етапи проходять інші учасники чату чиї заявки рухаються.
-
А те что приходили, какое воемя подачи?
-
Я питаю за укр воз'еднення родичів
-
Так, це різні програми
-
Можете виїзджати, проблем не буде, але на час отримання Потралу 1 треба знаходитися в Канаді, щоб надати інформацію що ви в Канаді для продовження вашого розгляду в набутті ПР.
-
для Украины в прошлом году было 0.43% шанс
-
Так
-
Тобто все впирається в працедавця
-
Як знати, ЩО РУХАЕТЬСЯ, чи десь ще лежить
-
Не потрібно працювати рік, тільки якщо вже є рік досвіду на цій посаді протягом останніх 5, здається, років. У NSNP так само, наскільки я знаю
-
Якщо бали по tech впадуть до ваших 88 тоді реально. А поки прохідний бал 116+, це буде зробити дуже важко, майже не можливо нажаль.
-
Дякую за відповідь , ато вся на нервах ( виліт завтра , а ми навіть про це не подумали) . Ми ще не прийшли до цього етапу , в очікуванні вже місяці 4 .
-
На Атлантичну програму на перший етап подає не людина сама, а її роботодавець. Не всі роботодавці приймають участь у цій програмі, є список
-
Якщо не помиляюсь, в NS модна відразу подаватись на Атлантичну програму якщо знайти designated employer, і не потрібно працювати рік
-
Не заберуть
-
Чому легше?
12 Jan 2024, 17:45
294799/437760
4 minutes ago