PR CUAET
-
Якщо не помиляюсь, в NS модна відразу подаватись на Атлантичну програму якщо знайти designated employer, і не потрібно працювати рік
-
А чому за Атлантичною програмою не хочуть подаватись якщо за нею легше отримати PR?
-
В апреле человек с отказом приходил, вроде в начале года подавал.
-
Якщо не помиляюся, то пн, вт, чт, пт, з 12:00-13:00. А ср з 16:00-17:00.
-
Не дуже якось. Та шанси все одно є
-
-
Якщо я знайду працедавця який є учасником програми, то тоді атлантична програма - швидший шлях до PR?
-
Якщо ще не маєте навіть AORу тоді спокійно собі подорожуйте, не переживаючи!
-
Дякую. Тобто різниця не така вже й велика
-
Ну теоретично якщо у вас була номінація від провінції то вам треба написати чи подати заявку на зміну до відповідного провінційного сайту. Проте зміна роботи номінанта (якщо номінація на чоловіка) це не сама краща ідея навіть на передостаннії етапах федерального етапу. Перебачте за менторський тон. Але від цього навіть міграційні адвокати відговорюють. Якщо чоловік не основний аплікант то це звісно не критично.
-
Підкажить будь ласка, що робити. Зайшов на сайт зробити акканут ais.usvisa-info Зробив. Почав додавати аплікантів. Додав себе, після натиснув закрити та піздніше додав ще двох аплікантів з моєї сім'ї Зараз в акаунті два IVR Account Number, один мій один двох членів сімї'ї Як обьїднати чи перестворити щоб був один? Я так зрозумів оплата буде на них двох та за себе окремо Хвилююсь що і аппоінтметр потрібно буде робити окремо
-
Добрий вечір. Які документи потрібні на подачу для візи?