PR CUAET
-
В апреле человек с отказом приходил, вроде в начале года подавал.
-
Якщо не помиляюся, то пн, вт, чт, пт, з 12:00-13:00. А ср з 16:00-17:00.
-
Не дуже якось. Та шанси все одно є
-
-
Якщо я знайду працедавця який є учасником програми, то тоді атлантична програма - швидший шлях до PR?
-
Якщо ще не маєте навіть AORу тоді спокійно собі подорожуйте, не переживаючи!
-
Дякую. Тобто різниця не така вже й велика
-
Ну теоретично якщо у вас була номінація від провінції то вам треба написати чи подати заявку на зміну до відповідного провінційного сайту. Проте зміна роботи номінанта (якщо номінація на чоловіка) це не сама краща ідея навіть на передостаннії етапах федерального етапу. Перебачте за менторський тон. Але від цього навіть міграційні адвокати відговорюють. Якщо чоловік не основний аплікант то це звісно не критично.
-
Підкажить будь ласка, що робити. Зайшов на сайт зробити акканут ais.usvisa-info Зробив. Почав додавати аплікантів. Додав себе, після натиснув закрити та піздніше додав ще двох аплікантів з моєї сім'ї Зараз в акаунті два IVR Account Number, один мій один двох членів сімї'ї Як обьїднати чи перестворити щоб був один? Я так зрозумів оплата буде на них двох та за себе окремо Хвилююсь що і аппоінтметр потрібно буде робити окремо
-
Добрий вечір. Які документи потрібні на подачу для візи?
-
В кінцевому підсумку, ви хочете надати доказ родинного зв'язку з канадським резидентом / громадянином? Якщо так, то програма цього не вимагає. Є форма 0191, яку заповнює родич, де він присягає, що ви його родич. Іноді на пізніших етапах офіцер може запросити докази рідства, але це не масове явище, наскільки можу судити з цього чату. Тож не певна, чи треба їм щось доводити, врешті решт
-
Доброго вечора. Питання стосовно головного апліканта як краще кого подати головним апплікантом ? Чоловік працює але воркперміт і паспорт до березня 2026 і зробити новий не буде можливості, а в мене є новий паспорт на 10 років і чекаю на новий воркпермі, старий закінчується в цьому місяці. Але подаватись хочемо зараз . Дякую
-
Ми подали документи в жовтні 2023 в квітні 2024 отримали номінацію. Отже тоді було 6-7 місяців. Це навіть не стільки час розгляду скільки час стояння в черзі перед розглядом.