PR CUAET
-
Просто у нас відрядження в 10 числах листопада. Податися вже після?
-
В чеклисті пустувато. Але я з клієнтами буду подавати NOA та підтвердження адреси щоб задовільнити тест про те що Канадський родич живе в Канаді.
-
Я тому думаю зараз своїм батькам не спішити і подивитися пів року чи будуть якісь апрували. Щоб знати які терміни десь
-
Я в загальному з вами згоден. Просто старайтеся не бути такими категоричними, особливо щодо нових, спеціальних програм. Там буває дуже по різному від того до чого ми привикли в економічних програмах
-
Так, але там в детальніших поясненнях здається зробили можливість вийнятку від медичного екзамину. Проте всі решта inadmissibility повинні бути пройдені, а це одна з головних причин навіщо їм пальчики
-
Та звичайно є, що відповідати. Є квитки туди-назад. Це 4-5 днів раз на 2-3 місяці. Є документи робочі. Це не курорт, і не відпочинок… канадська компанія, виставки, конференції.. вони нам сказали, що це не має бути причиною відмови. Проблема може бути, коли прийде підтвердження і доведеться застрягти в іншій країні, поки отримаєш документ для в’їзду. І це, реально, нерви, бо не знаєш, коли можуть апрувити заявку. Мабуть, пройде трохи часу і буде більш зрозуміло
-
В Україні біометрію можна зробити без проблем
-
www.cic.gc.ca/english/helpcentre/answer.asp?qnum=1649&top=23
-
Не можу. Квебеку уникаю як вогню. Сорі )
-
Ні, за дітей там меньше.
-
Можливо хтось замовляв справу з Швеції? Відгукніться будь ласка. Дякую.
-
Навряд
-
Якщо Український паспорт то дата закінчення 01/01/3000
-
Біометрія на тимчасовий і на постійний статус різна. Тому і просять її задвати окремо. Під час ковіду це тимчасово відмінили, але в серпні 2023 це відновили
-
Саме по цій програмі не можуть, але сопнсорувати по інших програмах (наприклад батьків чи супругів) можуть, чому ж ні.
-
Укр. Паспорт
-
Так, але біометрія на ПР інша. І її треба буде проходити заново.
-
Паспорт (закордонний) та свідоцтво обовязково Якщо ви питаєте за national ID - то це Український внутрішній паспорт або id
-
Також з того що вам там розказали, CORP теж не зразу дають, і відповідно візи не зразу анульовані. Спочатку треба підтвердити перебування в Канаді і інколи загрузити нові фото, і аж тоді, ще через 1-3 тиждні дають COPR s анульовують візи. Так opj IRCC так собі вам інформацію дали
-
то паспорт чи свідоцтво про нар писати? Як нешнл ідентіті
12 Jan 2024, 17:45
29487/426745
4 minutes ago