PR CUAET
-
Їм зовсім не варто довіряти на 100%. Я такого там наслухався що ппц. Там сидять не офіцери, а прості call center customer service. В них тернінги звичайно якісь роблять, але вони далекі від компетентних - на жаль
-
Велике дякую!))
-
Я б не писала про це, якби ми не телефонували в IRCC на гарячу лінію. Виходить, що людям на тому кінці поводу не можна довіряти? Але в програмі також написано: бути фізично в Канаді на момент подачі і на момент отримання. Як тоді це трактувати? Якби це не мало до нас прямого відношення, то я б взагалі це питання не піднімала але зараз це для нас важливо, бо ж відрядження короткотривалі. Тому я намагаюся вияснити це на 100%. І ось, коли програма вже запустилася, будемо телефонувати знову.
-
Ааа, не звертайте на то уваги. Ця форма має бути завірена, вони просто не в ту табличку це кинули
-
А так то можна поставити 50 років від зараз
-
Я його переважно не даю.
-
Я не зустрічав такої інформації. Маєте якісь ссилки чи скріни? Єдине про що писали що можна подаватися на продовжувати статус до березня 2024, але це по тих самих причинах що і з початку були
-
Там за дітей десь 185 чи щось таке. Там буде все в списку коли будете платити
-
@OstapBosak В анонсе ранее была информация, что у куаетчиков будет возможность получить продление опен пермита. Нам, у кого нет родственника ближайшего, это было бы очень кстати. Чтобы за это дополнительное время успеть получить номинацию. Ведь большинство из нас стартовали здесь с минимальной базы. А именно с изучения языков почти с нуля. Ваше мнение, есть ли шансы, что нам продлят разрешения на работу? Есть ди в истории иммиграционных процессов подобные прецеденты?
-
Не бачу я там такого, можете кинути скрін?
-
Треба вписати дати видачі і закінчення national identity document. Що це??? Ні паспорт ні свідоцтво про народження не мають дати закінчення , а вписати обов'язково
-
Ціна така як на спонсорство.
-
Там написано do not print or scan
-
National identity doc це укрпаспорт чи свідоцтво про народдення?
-
руками? Потім завіряти в нотаріуса або commissioner of oath
-
Жінка може теж бути заявкином по 2ій категорії, якщо чоловік не може виїхати
-
Як заповнювати Imm01091??
-
Супер віза там не складно, просто податися треба. Але це для батьків ба дідусів/бабців тих хто є ПР або громадяни Канади. Їм треба буде платну медичну страховку, а вам треба буде показати достатній дохід щоб їх прогодувати (бо працювати їм не можна буде)
-
Вона говорила про те що він може дружину включити. Але якщо він не по цій програмі отримає ПР, то якщо встигнуть, його родичі можуть податися вже на цю програму маючи його як Канадського рожича
-
Хм, а як це отримати?
12 Jan 2024, 17:45
29508/474652
4 days ago