PR CUAET
-
А скажіть, ви багато подорожували, були в Сполучених штатах? Цікаво як видно визначають людей для поглибленої перевірки.
-
Порадьте будь-ласка страхову яка пропонує демократичну ціну на Commercial General Liability
-
Ну в мене в CBSA відправили
-
Они не должны различаться, если всё верно посчитали. Другой вопрос, что в разных категориях начисления баллов есть разные, не всегда очевидные тонкости.
-
Не с текущими баллами отбора. Если только они сильно упадут
-
Та звичайно, я вас розумію!
-
Ну мабуть так Але від того не легше😅 Незрозуміло скільки то всьо займе
-
Мабуть причина саме в цьому. Тримайтесь і швидкого вам розгляду!
-
Ой ну тут грішна😅 Десь 25 краін і десь 40 подорожей було в заявці Ну і жила ще 6 років в еміратах Плюс в штатах була теж разів 5
-
Хто подавав в WES документи зі школи відгукніться) в мене ПТУ тепер вони просили документи зі школи я надіслала переклад, і вони знову пишуть що очікують мої документи зі школи
-
Или опыт других людей...зафиксированный организациями .. спасибо буду искать
-
Они были одобрены и не пришли именно по почте или не было одобрения
-
Всім привіт . Сьогодні отримав паспорт В Торонто . Замовляв доставку DHL
-
В Канаді не спішать з цим🤣 на жаль
-
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, чи в когось є досвід замовлення дубліката спеціаліста з Харківського політехнічного університету? І чи є сенс звалювати спеціаліста замість бакалавра?
-
Пошкоджене пакування або сам документ, просять звернутися до апостиль.ін.юа щоб відправити ще раз. Мабуть треба буде ще раз доплатити за доставку
-
Ну от ті, які сидять, нічого неотримують. В Чехії, тім українцям, які працюють і які незалежать від держ виплат, вже почали видавати ПМП
-
Дякую! Як довго чекали на WP?
-
Там для некоторых НОК только
-
Благодарю за ответ Надо делать. Упор на дискриминацию на основании опыта ,других но никак не идти на личное гонение ..иначе это будет беженство...грань между этими понятиями очень тонкая ...
12 Jan 2024, 17:45
295130/403748
about a minute ago