PR CUAET
-
Я ще почекаю До кінця місяця бо говорила мені що вкінці жовтня початок листопада має бути дип пошта
-
оо серйозно, а для чого люди лінкують?
-
А ноутс це що? І дякую за відповідь
-
Не надо её линковать. Они сами все обновляют. От вас просто сдача требуется
-
Подача травень 2024, отрисала ноутс в цю п'ятницю. ..глухо ніяких змін...я думаю всі хто після грудня тупо лежать справи....
-
В мене ні
-
Дякую
-
Я перший раз сплатила 5кад, а другий якось все замовила та не було де сплатити, незрощуміла замовила чи ні, а ось прийшов...я сама як сліпе кошенні навпомацки))))
-
Ок Дякую ! ну да , Просто інтересно що зараз відбувається! Тут багато людей і може в когось щось рухається! То дуже хотіла запитати
-
Я вже питала раніше, але не було відповіді. На якому етапі ви платили 5 доларів? Бо ніби коли вибираєш персональні дані, то пише, що це безкоштовно. Я поки не запрошувала це, але хотілося б розуміти механізм
-
У вас мастер или бакалавр
-
супер я вам дуже дякую
-
Ні, там було вказано, що якщо ви в шлюбі, то додайте свідоцтво про шлюб. Але я вже подала аплікацію, то вже як є. Дякую за insight все одно!
-
Я знаю родину яка з Марією подалися в грудні і в них тиша...
-
Добрий день. Підкажіть будь ласка нотаріуса в Торонто, треба зробити довіреність на продаж майна в Україні. Дякую)
-
Точно не пам'ятаю...але цей звіт прийшов до місяця...
-
Доброго дня, порадьте, будь ласка, бухгалтера для сім’ї (я та чоловік, чоловік має hst)
-
А ви коли подавали? Я ще місяць тому і ніякої відповіді немає
-
Про це нажаль ніякої конкретики немає🤔🤔🤔, только відомо, що це точно будуть teer 4 and 5
-
Теж хочу уточнити
12 Jan 2024, 17:45
295237/429485
5 minutes ago